• Przemieliło się... Autor: ~WłodekzGdyni [89.74.148.*]
    Podliczyłem orientacyjnie ile akcji Duonu przemieliło się przez giełdę od 8 stycznia gdy kurs gwałtownie podskoczył do dzisiaj.
    Wyszło ok. 79,7 miliona akcji. Jest to spory procent w stosunku do całkowitej ilości akcji Duonu ( ok. 115,5 miliona ). Oczywiście nie wszyscy skupują po kilka groszy taniej żeby potem je oddać w wezwaniu po 3,85 i co nieco zarobić. Jak przy takim wolumenie zapatrujecie się na skuteczność wezwania?
  • Re: Przemieliło się... Autor: ~ROI [188.146.3.*]
    Jeśli to jest tyle co piszesz to arytmetyka podpowiada że niektóre akcje były w obrocie kilkukrotnie. Ponad połowa akcji powinna być zablokowana przez tych co zgłosili że odpowiedzą na wezwanie. Chyba że były to tylko deklaracje.
  • Re: Przemieliło się... Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    siem sadzic ze pewien procent tych akcji kupowaly rozne TFI wiedzac ze FORTUM pragnie tych akcji ;) wzieli i za kilka miesiecy oddadza drozej

nie wiem cyz wiecie ale bazujac na wezwaniach, kurs akcji na ktore takowe wezwanie bylo w przeciagu 3 miesiecy wzrastał srednio o 8% ;)
  • Czat z inwestorami Autor: ~Marcin [31.1.213.*]
    Nadciagaja wyniki roczne, z drugiej strony zaraz dowiemy sie ile Fortum ostatecznie zebrało z rynku papiera i pojawia sie pytanie czy zrobią czat z inwestorami, tak ja czynili to dotychczas ? Bylaby okazja do pozadawania rożnej maści pytań :)
  • Re: Czat z inwestorami Autor: ~bufon [89.64.13.*]
    Zacznijcie się interesować rynkiem NewConnect
    Duże dywidendy(15%) plus niedowartościowane spółki
    Danks.Euro-tax,Gwarant

• Re: Czat z inwestorami Autor: ~jekyll [159.205.251.*]
    Trzymam dalej papier i co teraz będzie ?
  • Re: Przemieliło się... Autor: ~jekyll [159.205.251.*]
    .......... sam zostałem ubrany w papier ?
  • Re: Przemieliło się... Autor: ~spodlady [79.188.60.*]
    trzeba czekać
  • Re: Przemieliło się... Autor: ~jekyll [159.205.223.*]
    to czekam, tylko nie wiem w końcu na ile sie ustawić ze sprzedażą. mam za 2,14 i juz zarobiony jestem ale liczyłem na wiecej jeszcze.
[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.