Dnia 2016-02-23 o godz. 12:20 ~inwestorq napisał(a): > Spolka raportuje podpisanie umowy a wy płaczecie tu jakby za chwile miala nastapic upadłość -) > troche pokory polecam
Zaraportowała przede wszystkim ładny "zysk" za q !
straty ktore raportowala Spolka w ostanich 2 ch raportach kwartalnych były jednorazowe /odpisy / jedynem twarda strata sa malejąca marza na sprzedazy i mniejsze przychody kw do kw podpisana umowa moze jednak wydatnie zmienic te proporcje
Nie licze sie z cudem 1 kw 2016 dalej bedzie na minusie z byc moze nawet z ujemnym EBITDA kluczowe beda kolejen kwartaly i nowe kontrakty tej firmy a czy one nastapia to juz jest czysta spekulacja
rynek dostal jednak sygnal ze firme próbuje sie ratowac zwiekszajac jej przychody
Podsumowując
spółka odpisuje, znaczy czyści księgi, pozbędzie się trupów z szafy i będzie czysto, podpisuje kolejne umowy i przychody rosną
czy to wystarczy do wzrostów kursów?
nie wiem co w obecnej sytuacji mam powiedziec :) kapa jest. sprzedałem dzis troche po 15gr ale to 1/3 z tego co miałem, z resztą bede czekał bo predzej czy pozniej musi odbic
i własnie o to chodzi nie doczekasz sie tego jak walor bedzie chodzic po 30-40 -dawno Cie wyleszcza
pod waruunkiem oczywiscie ze firma bedzie przynoisc zyski a to nie jest pewne strach z chciiwoscia wlasnie walczy w notowaniach czy rozsadek wygra z jednym i zdrugim ? .....
Dnia 2016-02-23 o godz. 16:04 ~milioner napisał(a): > nie wiem co w obecnej sytuacji mam powiedziec :) kapa jest. sprzedałem dzis troche po 15gr ale to 1/3 z tego co miałem, z resztą bede czekał bo predzej czy pozniej musi odbic
Trza było kisić luxime to byś nie tracił. Tam przynajmniej czekamy na info o inwestorze. Jak poleci to i kurs poleci. Szybciej ci sie odbije karp z wiglii niż to. Teraz to powolna zwałka.
nic nie straciłem bo mam po sr 9gr a to co wczoraj sprzedałem po 15gr ustawiłem na kupnie po 10 ale wpadło tylko 10tys, jeszcze 90tys wezme tylko cos nie chca oddawac
jeszcze dzis obstawiam widełki, batonik po 13 pewnie zniknie jak wyzbierają po 12 widac ze nie chca dac zarobic ale mnie nie przestraszą nie oddam po 12!!! nie z nami te numery brunner