Warto nie warto, coraz głupsze to forum. Chcielibyście, żeby tutaj się codziennie coś działo, źle trafiliście. To jest spółka dla cierpliwych ludzi z wyobraźnią, którzy widzą spółkę taką jaka będzie za rok, dwa pięć lat. Są do tego podstawy, więc to nie jest wcale trudne, polecam.
Mirku ja zainwestuje skoro mówicie zze dlugoterminowo zaprocentuje mam dość spekuulacji w mostostalexport zainwestowalem dlugoterminowo i kupe. Pieniędzy stracilem myślęze na apanecie odrobię poczekam
Czy to prawda że Dominik miał spotkanie z Leszczynskim? http://m.forbes.pl/sebastian-kulczyk-wspolwlascicielem-apple-,artykuly,202757,1,1.html#fp=frb Zobaczymy co tu się wydarzy w najbliższym czasie.
Jak nie pasuje to nie kupuj i po kłopocie. Znajdź sobie lepszą spółkę z większą płynnoscią. Tak samo jest cieżko kupić jak sprzedać, ponieważ akcje są wyzbierane ale na płynność przyjdzie czas a słabi muszą odpaść. Pozdawiam i do usłyszenia za jakiś czas.
Wyzbierane to one były w przedziale 42-70 gr , sam też tam brałem , ale miałem tylko 12 k , męczyłem się , żeby to sprzedać w przedziale 2zł do 3.80 , ale ktos tam niezłą ilośc skupił i on żeby to wywalić to musi nieźle podciągnąc , widać to nie raz jak 10,15 akcjami kurs podciąga . powodzonka życzę , sama spółka jest ok ;)
Tylko powiedz mi jeszcze kto o zdrowych zmysłach w takim momencie sprzedaje papiery? Chociaż miałam juz raz tak na 11 bit, kupowałam w okolicach 15-17 , więc chyba źle zadane pytanie. Ale przy obecnym stanie rzeczy to nie mój problem tylko problem sprzedającego. Pozdrawiam go serdecznie i informuje że zabawy z TKO nic mu nie dadzą a ja pakiecik w tych cenach z miłą chęcią powiększę.
Problem co poniektórych polega na tym, że kupując czy rozważając kupno akcji Apanetu myślą od razu o ich sprzedaży. Tutaj trzeba poczekać, o spółkę się nie martwić - ta robi swoje. To co się aktualnie dzieje to wyczekiwanie na nowy kontrakt i nie jest to na pewno dobry moment do sprzedaży akcji, zresztą trzeba być niespełna rozumu, żeby to teraz robić. W powietrzu wisi informacja o umowie z Levisem, jeszcze nie wiadomo kiedy i za ile, ale wiadomo, że za dolary i już samo to mi wystarcza. Kilka innych tematów również wisi w powietrzu, być może już zapomnianych, wiedzą o nich ci co w spółce siedzą długie miesiące. Na wszystko przyjdzie czas, tutaj nic nie dzieje się bez powodu. Świadomość tego co się ma w portfelu jest najważniejsza i to ona w przyszłości zaprocentuje. Apanet wielokrotnie dawał do zrozumienia, że nie pójdzie drogą emisji akcji, na pewno nie teraz. Nie idą w ilość, idą w jakość, jeśli rozumiecie o co mi chodzi. Nie mamy sięco martwić, można czekać. To samo tyczy się informacji, nie mamią rynku byle pierdółkami (co można wyczytać z raportu) choć i takie są, ale się nimi nie chwalą. Tutaj infa są z grubej rury, a wiadomo, że takie nie będą co miesiąc.
Podzielam zdanie przedmówców, Inteligentne miasta to przyszłość, nie tak daleka jak niektórym mogłoby się wydawać. Trzeba cierpliwie czekać aż spółka dostanie kolejny kontrakt jest to tylko kwestia czasu, gdyż polskie miasta wciąż się rozwijają.