ja swoje nakrecilem jak chodzilo po 20-24 gr bralem po 111111 akcji kilkanascie kolek poszlo tylko wtopa byla w piatek kupione po 17 sprzedane po 16 tyle co zarobilem to i jedna wtopa to pikus nie inaczej pozdro
Dnia 2016-02-22 o godz. 14:09 ~rozsadny napisał(a): > ja swoje nakrecilem jak chodzilo po 20-24 gr bralem po 111111 akcji kilkanascie kolek poszlo tylko wtopa byla w piatek kupione po 17 sprzedane po 16 tyle co zarobilem to i jedna wtopa to pikus nie inaczej pozdro
Dnia 2016-02-22 o godz. 14:09 ~rozsadny napisał(a): > ja swoje nakrecilem jak chodzilo po 20-24 gr bralem po 111111 akcji kilkanascie kolek poszlo tylko wtopa byla w piatek kupione po 17 sprzedane po 16 tyle co zarobilem to i jedna wtopa to pikus nie inaczej pozdro
Zaryzykuję teorię: sprzedawał TK Invest lub Skarbiec TMK funduszowi, albo TK Invest Skarbcowi TMK. W tym drugim przypadku Sowa sprzedaje Sowie :) W realu Tk Invest to pare sklepów monopolowych i strona z napojem energetycznym o wdzięcznej nazwie HWDP a Skarbiec to lombard na Wrocławskiej, obok jednego ze wspomnianych sklepów. Widać fuzja pożyczek z alkoholem w to maszyna do robienia pieniędzy. Jakby się zastanowić to takie oczywiste :D
To oczywiście czysta spekulacja i jak jest naprawdę dowiemy się za parę dni.
Dnia 2016-02-23 o godz. 01:40 ~V2 napisał(a): > Zaryzykuję teorię: sprzedawał TK Invest lub Skarbiec TMK funduszowi, albo TK Invest Skarbcowi TMK. W tym drugim przypadku Sowa sprzedaje Sowie :) W realu Tk Invest to pare sklepów monopolowych i strona z napojem energetycznym o wdzięcznej nazwie HWDP a Skarbiec to lombard na Wrocławskiej, obok jednego ze wspomnianych sklepów. Widać fuzja pożyczek z alkoholem w to maszyna do robienia pieniędzy. Jakby się zastanowić to takie oczywiste :D > > To oczywiście czysta spekulacja i jak jest naprawdę dowiemy się za parę dni.