Pojawil sie agresywny popyt ktorego wszesniej nie bylo, sadzac po podbijaniu znacznie kursu wyglada ze jest pewny tego co robi i zalezy mu na czasie. Wiedzy tajemnej nie posiadam ale obserwujac ta spolke taka sytuacja dawno nie miala miejsca stad spekulacje ze moze jest cos o czym nie wiemy. Technicznie spolka wyglada obiecujaco przebilismy ostatni szczyt na obrotach po konsolidacji teraz wyglada ze bedzie budowana polka do nastepnego wybicia brakuje jeszcze dobrych informacji ze spolki tp paliwo na dalsze wzrosty byloby zapewnione. Mam nadzieje ze ten popyt to lepiej poinformowani robia.
4,8, 10 czy nawet 50 tysi obrotu dziennego to nedza ! Jakies cienkie bolki usiluja zagrac tzn. wyrolowac naiwnych. A -jak ...animator, he he he. Powiadasz techniczne wsparcie ? No fajne. Tak czy owak, sadze ze te zwyzki to efekt zagrywki jakiejs grupy, moze nawet zwiazanej z Alta( warto sprawdzic ) grajacej na spadek ceny. Pytanie inne to w jakim celu ?
Nikogo na sile przekonywac nie chce ja widze popyt ty widzisz ubieranie naiwnych kazdy ma prawo do swojej oceny. Co animatorow to szkoda mi czasu tlumaczyc o co mi chodzilo to malo istotne ale jak cie to rozbawilo to ok usmiechu nigdy za duzu w tym smutnym jak pi...da rynku, parafrazujac klasyka.
Oj to troche za mocne intelektualnie dla mnie ;-) Ps Pisze przewaznie w czasie jazdy wiec przepraszam nie zawsze zachowuje grzecznosciowe zasady pisowni nie wynika to z braku szacunku a z braku warunkow ale zwroce na to uwage.
Teraz rozgladamy sie jakby nerwowo: Wlozyc na podstawione zlecenia czy dalej podciagnac...czasu coraz mniej. Przeciez te 100000 trzeba jakos zagospodarowac.aj, aj,jaj... Zatrzymac... Opchnac.... Zatrzymac...
To raczej jeszcze nie ten pulap cenowy zeby zadawac sobie tak egzystencjalne pytania na to jeszcze bedzie czas, jak na razie to ruch taki w siewierzu ze im strona padla ;-))
Nie sądzę. Po pierwsze na ten moment nie mają nadmiaru gotówki, więc musiałaby się wydarzyć większa dezinwestycja. Po drugie kolejność wydawania jest następująca: spłata resztówki kredytu w BZ WBK do czerwca, dywidenda, a dopiero później ew. skup akcji. Moritz wyraźnie preferuje dywidendę od skupu.