wniosek z tego taki ze to co reklamuja to modyfikacja tego co juz jest na rynku tyle ze inny rynek zbytu nie tak jak to urzadzenie stomatologia tylko znieczulenie do kregoslupa przed operacja z tego co zapytalem dentysty to ten aparat milestone Wand jest srednio w polsce popularny bo w PL sami twardziele i niekt nie chce doplacac ze super malo bolace znieczulenie - bierze rwanie zeba albo na zywca albo klasyczne strzykawa z igla. w przypadku ich nowego produktu znieczulenie jest do kregoslupa i jak wynika z opisu jesli sie je źle poda to kaplica - albo niedowlad nog albo sikanie w pampersa na wozku to tyle co wyszukalem z necie apropos ich produktu - moze komys sie przyda bo mial watpliwosci tak jak ja - ja os9obiscie juz zakupiem pakiecik akcji
Hmm no tyle tylko, że tutaj masz system sterowany komputerowo CompuFlo i nie ma potrzeby robienia rentegenu, żeby później na oko robić zastrzyk. Tu masz to wszsytko skompresowane do minimum. W USA tylko czekają na pozwolenie z FDA i system rozejdzie się jak świeże bułeczki . :) A i w UE w prywatnych klinikach na pewno postawią na to niż na standardowe metody. :)
Jak na Milestone to większy ruch ostatnio. Wg mnie coś się ruszyło, zapewne niektórzy coś wiedzą. Ja nic wiec trzeba czekać na info. Może wkrótce coś odnosnie przejścia na gpw z new connect. Mam nadzieję że tym razem wypali wtedy będzie mocno zielono ;))
Albo pomyliłeś spółkę, albo manipulujesz, albo spamujesz... ani spółka w Polsce ani jej nadrzędna spółka w USA nie wykazują zysków. Polska spółka dojrzewa, żeby zacząć generować przychody. A Ty piszesz takie bzdety.
Proponuje kolegę zabanować, jeśli nie wyjasni - choć pisanie bzdur... podejrzewam - nie jest niezgodne z regulaminem.
ta zapowiedź to info o zamiarze ubiegania się (Komisja Nadzoru Finansowego zatwierdziła prospekt emisyjny Milestone Medical w związku z ofertą publiczną do 3,2 mln akcji oraz zamiarem ubiegania się o dopuszczenie akcji spółki do obrotu na rynku regulowanym).
Wydaje mi się, że padło gdzieś pierwsze półrocze 2016, ale to jak widać było łączone z nową emisją. Dobrze że perspektywa jest, jednak myślę, że spółka musi dojrzeć, Start'up'ów z aspiracjami nie przyjmują na rynek regulowany :)
Oni muszą zacząć generować przychody. Myślę że o tym będziemy się dowiadywać w ostatnim kwartale 2016 i pierwszej połowie 2017. Zapowiedzi przychodów są na 2016 i 2017, zależnie od decyzji FDA.
W polowie miesiąca nastąpiła konsolidacja akcji do jednego podmiotu, wszystkie akcje chińskich akcjonariuszy zostały wchłonięte i decyzje strategiczne są uproszczone, wygląda na to że wkrótce Stany wydadzą certyfikat na sprzedaż urządzeń na ich terenie, co to znaczy? można tylko się domyślać.
Dzięki za informację - posiadam akcje ale kupiłem je długookresowo dlatego nie śledzę na bieżąco. Jestem po prostu pewien, że pewnego dnia nastąpi wystrzał po dobrych informacjach a moja cierpliwość zostanie nagrodzona ;-)
Były plany emisji 5,90/acja wycofano się jednak bo cena obecna nie rokowała dobrze, chyba znaleziono inne żródło finansowania, co jest na plus. Czekają też z wejściem na rynek główny aż akcje pójdą w górę. Wszystko to ma sens, należy moim zdaniem spokojnie czekać, bo nie wygląda to na przekręt a spokojny rozwój spółki, w Stanach chyba wierzą bardziej niż u nas.Ja czekam spokojnie.