Dnia 2016-02-18 o godz. 21:20 ~Rodyjski napisał(a): > milionowe straty, na czym oni tyle tracą? śmierdzi trupem z daleka. > Kiedy upadłość?
Najlepszym zrodłem rzekomych wiadomości , Że spółka Artnews chyli się do upadłości, To będzie jej Zwyczajne Walne Zgromadzenie. Same realia (nie jakieś marzenie?). .......termin ZWZ 23 marca 2016r.
Dnia 2016-02-26 o godz. 12:30 ~iryd napisał(a): > Dnia 2016-02-18 o godz. 21:20 ~Rodyjski napisał(a): > > milionowe straty, na czym oni tyle tracą? śmierdzi trupem z daleka. > > Kiedy upadłość? > > Najlepszym zrodłem rzekomych wiadomości , > Że spółka Artnews chyli się do upadłości, > To będzie jej Zwyczajne Walne Zgromadzenie. > Same realia (nie jakieś marzenie?). > .......termin ZWZ 23 marca 2016r. > > >
PRZEPRASZAM ! Termin ZWZ został podany pomyłkowo przez nieuwagę .
Dnia 2016-04-28 o godz. 17:13 ~real1 napisał(a): > 10 groszy i się pobawimy ze spółdzielnią.
Myślałem, że jest tylko jedna para chętnych po 10 groszy, ale widzę że już dwie, tylko w drugiej jeden nieświadomie popiera pomysł swoimi postami. No cóż - pomarzyć dobra rzecz..........................
Gapię się jak zahipnotyzowany w ten wykres, wspomagam sie kulą i zobaczyłem początek wzrostów w drugiej połowie 2016 r. A tak na serio to na dziennym mozna sie doszukiwać budowy formacji spodka. Co myślicie ? Co prawda na tej spółce ciezko cos okreslić ale pocieszyć sie mozna. Jak to bedzie spodek to w kilka miesięcy można zobaczyć kilka złotych za papier.
Gościu, który w dniu dzisiejszym oddałeś 20 akcji za 11,80 zł - tak bardzo chciałeś się ich pozbyć, czy miałeś w tym inny cel ''tylko sobie wiadomy''? Takich ''dziwolągów nie łykamy''.
Gościu z dnia 13. 05.16r jak również z dnia dzisiejszego - włos można przecież podzielić na czworo, to i dwadzieścia też . Zawsze to mniejszy koszt wielkiej operacji finansowej???
ty moderator nie bądź taki świety bardziej niz sam papież. Nic tu wulgarnego nie pisze a ty juz kolejny post usuwasz. Złodziejstwo trzeba nazwać po imieniu a nie mydlyć oczy.
Glupota jest inwestyja w takie podmioty, naprawde trzeba byc zdrowym analfabeta inwestycyjnym albo grac czysto spekulacyjne zeby nabyc podmiot z takim bilansem i przeplywami.
Gdzie masz tu oszustwo? Spolka nie zarabiala od dawna a nikt niechcial wylozyc kasy na rolke lub wykup obligacji - to sie spolka polozyla.
Pewnie te aktywa byly jako zabezpieczenie obligacji stad szybko zostaly zabrane przez obligatoriuszy.