potem zatrudnienie, jest w raporcie przez wynagrodzenie ,a na koniec strate przez ilosc akcji zobaczysz czy twoj kalkulator to wytrzyma , wynik pewnie wyjdzie liczba ujemna pozdrawiam tych ktorzy mysleli ze tu zarobia
Kilkanaście godzin temu napisałem interesującą i dosadna odpowiedź na tym forum, ale JeRo jak to często robi, poprosił moderatora o pomoc i wybawienie z opresji, wskutek czego wpis zniknął. Przypomnę zatem kilka myśli: spółka jest wymierająca od 8 złotych, opuszczenie grosza z 30 na 29 idzie lekko, ale upuszczenie grosza z 5 na 4 lub 3 to już pewien procentowy próg i dlatego kurs lekko przystanął. Nich nikogo to nie myli, że powstało jakieś dno z którego kwit wybije do góry. Nie wybije, a obecne 5 groszy i niżej stopniowo zostanie zgryzione. Taki schemat obowiązuje na sruconnekcie "od zawsze". Jedną z przesłanek, że spółczyna chylki się brakowi płynności finansowej, to nieobjęcie ostatniej emisji obligacji pomimo przedłużenia terminu ( jeRo nic o tym nie pisze, bo nie ma o tej sprawie nic w wyszukiwarce: ) Spółka też nabrała wody w usta co do tej porażki. Niech ktoś spróbuje znaleźć chociażby słowo na Ebi czy Espi. Cisza! Prezesina próbuje czarować pisząc okresowo, że biomax działa międzynarodowo, ale nie działa, że jest holdingiem a nie jest (faks i telefon ten sam do wszystkich spółek zależnych :). Puścił w eter informację o umowie z wilkopowierzchniowymi sprzedawcami do podpisania na 1Q 2015 i d...blada, łgarstwo jak żadne. Sklep internetowy? Na allego nie jeden żeni towar i to żadna sztuka pakować i wysyłać. Tak więc czekamy spokojnie i patrzymy na ten schyłek.
ok ~12345 jeśli już coś tam potrafiłeś naskrobać to prosimy podeprzyj to dowodami i tak: 1. cyt.:"Prezesina próbuje czarować pisząc okresowo, że biomax działa międzynarodowo, ale nie działa" podaj podstawę i jakiś dowód. 2. cyt.:"Puścił w eter informację o umowie z wilkopowierzchniowymi sprzedawcami do podpisania na 1Q 2015 i d...blada, łgarstwo jak żadne" - mocny argument, powinieneś również podeprzeć to dowodami.
Wypada odpisać twoim stylem :) czyli: "nie będę cię edukował chłopczyku lub: "wiedza kosztuje" ( o ile w miarę dobrze zacytowałem, tu alidrisi2 może doprecyzować te zwroty )
1. W każdym razie zapoznaj się z zasięgiem działalności biomaxa i porównaj to z informacją, w której prezesina przedstawia spółkę - jest na początku raportów. 2. Wróć do komunikatu ebi w którym jest informacja wprost o tym. Szukaj pod koniec ubiegłego roku. 3. Na temat tego, że ostatnia próba wciśnięcia rynkowi obligacji nie powiodła się nie szukaj w googlach, bo nie ma :) Skąd wiem że dali ciała?, a no wiem bo byłem bliżej całej sprawy. Ot i cała mecyja :)
tak jak sądziłem, nie potrafisz przedstawić żadnych dowodów na ww. oszczerstwa z Twojej strony... Jedyne co potrafiłeś pisać, wręcz hucznie zapowiadałeś zamknięcie spółki zaraz po wyniczkach za IV kwartał 2015r. i co..., i nic. Tyle jest z Twojego pisania...aha nie zapomnij wkleić jakiegoś linku z przed kilku lat... prosimy!!!
Nie sądź więcej, bo to nie jest twoją mocną stroną, podobnie jak "sądziłeś" w odrębnym wątku, że "zakupy czas zacząć" :)) ile od tamtej pory masz w plecy? bua ha ha!! albo że "popyt pokaże swą siłę"
Instrukcję do odszukania "dowodów" otrzymałeś powyżej. Zabierz się do roboty i znajdziesz owe dowody. Chcesz zarabiać a nie tracić? to działaj, bo miękkim brzuszkiem przez życie nie przejdziesz.
w przeciwieństwie do Ciebie https://www.bankier.pl/forum/temat_re-raport-za-iv-kwartal-2015-roku-12-lutego-2016-roku,19704605.html jasno napisałem co się stanie... więc nie ośmieszaj się z Twoim zamknięciem po wyniczkach za IV kwartał...
ja widzę 500k po stronie kupna...kto chce niech wychodzi, tylko jakoś słabo idzie ten zrzut. Uważajcie, bo możecie nie zdążyć z wyjściem przed zapowiadanym hucznie zamknięciem.
Został mi śmieszna, pamiątkowa ilość i czekam na koniec tego "Hoyldyngu" (o jednym numerze telefonu i jednym faksem dla wszystkich z tej grupy kapitałowej:) aby ostatecznie wyrzucić na kupujących - powodując "zaniżenie" kursu ku mojej wesołości :))