• Braster - to jest ten moment ? Autor: luqas87 [83.25.215.*]
    Spółka znalazła się w ścisłej czołówce najmocniej zyskujących walorów za sprawą ponad 12% wzrostów, którym towarzyszyły najwyższe obroty od początku roku. Obecnie znajdujemy się w trendzie bocznym miedzy wsparciem okolic 11 zł, a oporem w rejonie 15,40 zł. Począwszy od 28 sierpnia ubiegłego roku, kilka razy pisałem o nadchodzącym ożywieniu. Jak na razie pozytywnym sygnałem było wybicie linii trendu spadkowego i wejście w trend boczny. Obecnie czekamy na wejście w trend wzrostowy, a sygnałem do jego rozpoczęcia będzie wybicie wspominanego oporu. Aktualnie warto zwrócić uwagę na fałszywe wybicie wsparcia z 8 lutego oraz wczorajszą silną reakcję popytu. Takie zachowanie wskazuje, że cena powinna rosnąć w kierunku oporu. Czytaj całość.
  • Re: Braster - to jest ten moment ? Autor: kukubara [83.12.204.*]
    "...w trendzie bocznym miedzy wsparciem ...a oporem w rejonie ...o nadchodzącym ożywieniu...wybicie linii trendu spadkowego i wejście w trend boczny....wejście w trend wzrostowy, a sygnałem do jego rozpoczęcia będzie wybicie wspominanego oporu. Aktualnie warto zwrócić uwagę na fałszywe wybicie wsparcia z 8 lutego oraz wczorajszą silną reakcję popytu. Takie zachowanie wskazuje, że cena powinna rosnąć w kierunku oporu."

Czy zeby pisac takie brednie trzeba skonczyc jakies specjalne szkolenie czy wystarczy
    urodzic sie kretynem?

k
  • Re: Braster - to jest ten moment ? Autor: ~miszczuniu [87.207.198.*]
    Taka jest filozofia anali, tyle w temacie.
  • Re: Braster - to jest ten moment ? Autor: ~Mac53 [178.36.11.*]
    Dnia 2016-02-18 o godz. 09:29 kukubara napisał(a):
    > "...w trendzie bocznym miedzy wsparciem ...a oporem w rejonie ...o nadchodzącym ożywieniu...wybicie linii trendu spadkowego i wejście w trend boczny....wejście w trend wzrostowy, a sygnałem do jego rozpoczęcia będzie wybicie wspominanego oporu. Aktualnie warto zwrócić uwagę na fałszywe wybicie wsparcia z 8 lutego oraz wczorajszą silną reakcję popytu. Takie zachowanie wskazuje, że cena powinna rosnąć w kierunku oporu."
    >
    > Czy zeby pisac takie brednie trzeba skonczyc jakies specjalne szkolenie czy wystarczy
    > urodzic sie kretynem?
    >
    > k

Kuku...coś tam, a ty kim jesteś? Fakt, że to są dyrdymały, te pseudoanalizy (po fakcie!!!), ale twoje wpisy są równie kretyńskie. Znaleźć na tym forum coś profesjonalnego jest niezwykle trudno. Na ogół bredzenie małych kaziów z próbami komentarza w stylu "wiem, ale nie powiem"- specjalista kukubara, "jutro odjazd", "no to ostro ruszamy", "no to teraz ostra jazda" i już mi się nie chce cytować więcej tych idiotyzmów. Weźcie panowie się za edukację, przeczytajcie kilka książek i trzy raz pomyślcie zanim te swoje "złote myśli" przelejecie na papier.
  • Re: Braster - to jest ten moment ? Autor: kukubara [83.12.204.*]
    Roznica jest taka, ze ja nie prowadze bloga z poradami dla ynwerstorow :)
    Blaznuje dla zabawy a nie dla pieniedzy ;)

k
  • Re: Braster - to jest ten moment ? Autor: ~voyteq [83.13.238.*]
    Lepiej bym tego nie ujął. Co do stwierdzenia "wiem ale nie powiem" to jest to totalna żenada. Cóż, skoro rośnie bez żadnej istotnej informacji to rzeczywiście mozna sie spodziewać jakiegoś znaczącego info o którym wiedzą juz ci mający dostep do informacji poufnej. Ale to nadal wróżenie. Być może info jest w drodze a może to wybicie czysto spekulacyjne.
  • Re: Braster - to jest ten moment ? Autor: ~swiezak [83.24.96.*]
    Umowę z Holendrami podpisali o ile dobrze pamiętam na początku roku. Niemal dwa miesiące prac projektowych. Możliwe, że coś już się urodziło.
  • Re: Braster - to jest ten moment ? Autor: ~akcjonariusz [31.1.12.*]
    Ostatnio taniało bez powodu ( z 15 do prawie 10zl ) to teraz rośnie tez bez powodu . Taką oto na tą chwilę jest spółka braster .
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.