Mennica Wroclawska nie znajdzie juz lepszego czasu na wejscie na gielde,zloto po 5 latach spadkow wraca do lask,to bedzie zyla zlota dla Gtrinity;) Sporo bylo kupionych po 8,5zl,wiec jutro do 8,5zl powinno byc usrednianie
Ktos dzis probowal sprowokowac spadki,zeby kupic jeszcze ponizej 7zl,ale...sie zdziwil;).Teraz powinno nastapic otwarcie z luka i od razu 3 dniowe widly.
Вы не имеете понятия, о чем здесь речь, это игра на большие деньги, новая эмиссия акций направлена будет на акул рынка золота из Восточной Европы. Юрий
Cieszę się, że spółka cały czas pnie sie do góry. Nie będę ukrywał, że bardzo liczę na debiut mennicy wrocławskiej na GPW. To pewna i solidna firma. Jest dobrze :)
Tak myslalem;) I tym sie wlasnie roznimy,ja naprawde wierze,ze akcje beda powyzej 20zl a wiesz dlaczego?Dlatego,ze mam wiecej akcji niz mnie na to stac hehe "Wiara jest pewnosicia tego czego sie spodziewamy i przeswiadczeniem o tym czego nie widzimy"
Animator sie wypstrykal z akcj i gra juz bardzo ostroznie,podaz nie istnieje w ogole,to tylko animator i jedna lub dwie osoby i to powyzej 10zl,tylko mocne zebranie akcji do 12 zl otwiera dopiero droge do prawdziwych wzrostow. Ciekawi mnie ten koles z Moldawii(jego IP),wczesniej szly wpisy po Polsku z Ukrainy. Oli zyjesz?
To prawda podaż mała. Trochę martwi mnie natomiast mały popyt. Jak myslicie kiedy ewentualnie będzie tu impuls to kupna? Mało kto wie o tej spółce. Jakieś info by sie przydało. A tak z innej beczki to co sądzicie o spółce comeco? Trochę tam zainwestowałem. FF strasznie mały. Raport ostatni mieli rewelacyjny, a dzisiaj dość duże spadki. Poza tym patrzyłem na trophyres, ale chyba akcji nie mozna kupić? Jeśli możecie to napiszcie pare zdań o tych spółkach. Z góry dzieki.
Nie a popytu ,bo nie kupujecie;).Slyszalem kiedys takie zdanie na temat inwestycji w akcje i to,kiedy jest dobry czas na sprzedaz akcj.Odpowiedz brzmiala "Nigdy".Dobra spolka ,to dywidenda i wcale nie wykluczone ,ze Gtrinty zacznie w przyszlosci wyplacac dywidende. A tak poza tym uwazam,ze Gtrinity ma przed soba 3 -5 lat wzrostow