• GTRINITY i po spadkach :) Autor: ~oli [31.61.137.*]
    Wracamy na dychu :)
  • Re: GTRINITY i po spadkach :) Autor: ~conack [78.11.69.*]
    Mennica Wroclawska nie znajdzie juz lepszego czasu na wejscie na gielde,zloto po 5 latach spadkow wraca do lask,to bedzie zyla zlota dla Gtrinity;)
    Sporo bylo kupionych po 8,5zl,wiec jutro do 8,5zl powinno byc usrednianie
  • Mocne Kupuj! Autor: ~conack [5.172.239.*]
    Kolejne przebicie 10zl moze juz nie byc takie powolne;P
    http://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/GRUPA-TRINITY

• Re: Mocne Kupuj! Autor: ~Cooki [37.47.172.*]
    Jest dobrze, a wierzę, że będzie tu niebawem ekstremalnie dobrze:) Papier bardzo solidny i podparty mocnymi fundamentami.
  • Re: Mocne Kupuj! Autor: ~conack [5.172.239.*]
    Ktos dzis probowal sprowokowac spadki,zeby kupic jeszcze ponizej 7zl,ale...sie zdziwil;).Teraz powinno nastapic otwarcie z luka i od razu 3 dniowe widly.

• Re: Mocne Kupuj! Autor: ~conack [5.172.239.*]
    300szt i jestesmy znow na 10zl ,3000szt i jestesmy +50%
  • Re: Mocne Kupuj! Autor: ~Jurij [93.116.115.*]
    Вы не имеете понятия, о чем здесь речь, это игра на большие деньги, новая эмиссия акций направлена будет на акул рынка золота из Восточной Европы.
    Юрий
  • Re: Mocne Kupuj! Autor: ~Cooki [31.61.136.*]
    Cieszę się, że spółka cały czas pnie sie do góry. Nie będę ukrywał, że bardzo liczę na debiut mennicy wrocławskiej na GPW. To pewna i solidna firma. Jest dobrze :)
  • Re: Mocne Kupuj! Autor: ~conack [37.152.19.*]
    cooki ,jesli to nie tajemnica,masz wiecej jak 3000akcji?
    Nie to nie tajemnica mam mniej niż 3000 :)
    Tak myslalem;) I tym sie wlasnie roznimy,ja naprawde wierze,ze akcje beda powyzej 20zl a wiesz dlaczego?Dlatego,ze mam wiecej akcji niz mnie na to stac hehe
    "Wiara jest pewnosicia tego czego sie spodziewamy i przeswiadczeniem o tym czego nie widzimy"
    A ja powiem tak- Każdy orze jak może :)
    Animator sie wypstrykal z akcj i gra juz bardzo ostroznie,podaz nie istnieje w ogole,to tylko animator i jedna lub dwie osoby i to powyzej 10zl,tylko mocne zebranie akcji do 12 zl otwiera dopiero droge do prawdziwych wzrostow.
    Ciekawi mnie ten koles z Moldawii(jego IP),wczesniej szly wpisy po Polsku z Ukrainy.
    Oli zyjesz?
    To prawda podaż mała. Trochę martwi mnie natomiast mały popyt. Jak myslicie kiedy ewentualnie będzie tu impuls to kupna? Mało kto wie o tej spółce. Jakieś info by sie przydało. A tak z innej beczki to co sądzicie o spółce comeco? Trochę tam zainwestowałem. FF strasznie mały. Raport ostatni mieli rewelacyjny, a dzisiaj dość duże spadki. Poza tym patrzyłem na trophyres, ale chyba akcji nie mozna kupić? Jeśli możecie to napiszcie pare zdań o tych spółkach. Z góry dzieki.
    Nie a popytu ,bo nie kupujecie;).Slyszalem kiedys takie zdanie na temat inwestycji w akcje i to,kiedy jest dobry czas na sprzedaz akcj.Odpowiedz brzmiala "Nigdy".Dobra spolka ,to dywidenda i wcale nie wykluczone ,ze Gtrinty zacznie w przyszlosci wyplacac dywidende.
    A tak poza tym uwazam,ze Gtrinity ma przed soba 3 -5 lat wzrostow
[x]
DIVOLIO 0,00% 1,59 2025-11-28 14:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.