• Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Mathew [85.232.252.*]
    Ostatnio kontaktowali się ze mną z Brokera xbulls czy cos podobnego. miał ktoś juz z nimi styczność?
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~LysyJaroMan [94.254.162.*]
    Dopiero z nimi zaczynam wiec jedyne co mogę napisać to ze kontakt z firmą jest dobry, jeśli chodzi o wyniki to nie da się ocenić.
    Napisze jak idzie za jakiś czas.
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Forex [31.61.140.*]
    Jak jest faktycznie z tym kontaktem? Inwestowalem wczesniej z dwoma biurami maklerskimi i przed wplata faktycznie nie bylo problemu bo zawsze odbierali albo oddzwaniali, po wplacie u jednego kontakt sie zupelnie urwal a z drugim tylko sporadycznie moglem sie skontaktowac. Jak jest tu? Czy po wplacie nie ma z tym problemu? I czy normalnie mozna z nimi wspolpracowac?
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Klient [85.232.252.*]
    Jak to na giełdzie, coś się zarabia, coś traci.
    Szczerze mówiąc, nie ma kłopotu z wypłatą środków, dwa razy już wypłacałem.
    Co do zysku...15% w miesiąc. Mają debiuty giełdowe na Amerykańskim parkiecie, to jest chyba dość Ważne.
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Piotrek1 [31.0.125.*]
    Szkoda że nie wspomniałeś jak dymają przy wypłacie na opłatach za przewalutowanie
    ps
    7% to jakaś kpina z ich strony
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~paweł [194.28.48.*]
    Ogólnie obsługa spoko. Dopiero zaczynam więc jeśli chodzi o ocenę tego jak sprawdzają się ich rekomendacje to za wcześnie. Jeśli chodzi o wypłaty to na próbę wypłaciłem cześć środków które wpłaciłem i nie było z tym jakiegoś problemu, w ciągu kilku dni pieniądze do mnie wróciły.
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~joasia [185.62.183.*]
    mój mąż u nich inweswtuje od 5 miesiecy prawie i na razie był problem tylko raz z ich platforma transakcyjną
    ale z sami wyplatami nie bylo problemow
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~kajmon [212.96.244.*]
    Dopiero z nimi zaczynam. Pierwszy kontakt w porządku, raczej zależy im na ludziach, warunki finansowe wyglądają przyzwoicie, ale to będzie sens oceniać dopiero za jakiś czas. Na pewno sprawiają wrażenie profesjonalistów, nie rozmawiasz z laikam, tylko widać, że te osoby mają pojęcie. Za jakiś czas napiszę coś więcej.
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~MarkoB70 [79.185.72.*]
    Jeżeli chodzi o xbulls to jest to jak na razie najlepszy brooker z jakim współpracowałem, przede wszystkim przywiązują dużo uwagi na edukacje klienta zwłaszcza do ludzi którzy nie mają żadnego doświadczenia, maja bardzo przejrzystą stronę, 2 platformy do obsługi, do tego posiadają wszelkie licencje , notyfikacje knf-u, dyrektywę unijną MiFiD, bardzo niskie spready oraz co najlepsze fundusz gwarancyjny do 20 000 euro. Współpracuję z nimi od stycznia 2016r, od momentu gdy  zadzwonił do mnie Pan Kamil  z propozycją inwestycji w ropę naftową na której zarobiłem ponad 30%,  nigdy nie ma kłopotu z kontaktem i zawsze jak pojawi się jakaś ciekawa inwestycja Pan Kamil do mnie  dzwoni i mówi jakie jest ryzyko, ile można zarobić i w jakim czasie, w zasadzie mogę zajmować się swoją firmą i swoimi sprawami nie siedząc przy platformie. jeżeli chodzi o moje doświadczenia z brokerami, tego polecam na pierwszym miejscu.
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Początkujący [89.79.31.*]
    Mam całkiem odmienne zdanie na temat xbuls. Dałem się namówić tym naciągaczą i od kilku dni jestem ich klientem - jednym słowem dno i pół metra mułu. Omijać szerokim łukiem.
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Krzys [83.24.129.*]
    Współpracuje z nimi już 3 miesiąc obracam dużymi kwotami miły kontakt i profesjonalna obsługa. Polecam tego brokera
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Sylwester [91.227.212.*]
    Do mnie zadzwonili dziś, a ponieważ nie znoszę być nagabywany do inwestowania przez nieznanych mi ludzi, więc zacząłem dopytywać o nadzór knf-u.

xbulls: Oczywiście, jesteśmy objęci nadzorem KNF-u
    ja: Gdzie mogę to sprawdzić?
    xbulls: Chwileczkę
    2 minuty przerwy
    xbulls: Proszę wejść na naszą stronę, zjechać na sam dół i kliknąć w Privacy Policy w sekcji "Legal". Powinien się pobrać dokument pdf. Tam widać, że jesteśmy "Regulated by the Cyprus Securities & Exchange Commission".
    ja: Ależ my jesteśmy w Polsce, a nie na Cyprze. Pytałem o nadzór polskiej knf.
    xbulls: Chwileczkę
    2 minut przerwy
    xbulls: Czekamy na to, aż knf obejmie nas kontrolą.

Czy te odpowiedzi (zacytowane w miarę wiernie) wzbudzają Wasze zaufanie?
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Katarzyna [94.254.130.*]
    A ja absolutnie nie polecam pozatym jakie licencje zadnych nie maja.Od kilku dni nie moge sie do nich dodzwonic chyba tak jak wiekszosc peudo brokerow wyjechali za granice zeby obejsc ustawe ale dalej dzwonia do klientow z Polski.Wystarczy ze zapytsz czy mozesz na spotkanie do biura przyjechac oczywiscie ze nie beda krecic ze na miescie nie teraz pozatym z tego co wiem dzialaja na terenie innego panstwa dzwoniac do klientow z Polski cwaniacy
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~AdamBorys [94.254.147.*]
    Wlasnie stracilem z nimi prrawie 9000usd nie jestem załamany bo to jest forex, ale ignorancja człowieka z ktorym jest dobrykontakt, a mimo wszystko ten człowiek nie wspomina ani slowem o szczycie OPEC w algierze ktory jestnajbardziej istotną informacją w tym roku dot ropy naftowej, ja wchodze na pozycje ktore tracą a kolezka zamiast to zatrzymac i obciac straty jedynie mowi ci zebys doplacal, zamiast zamknac straty. DNO. CI LUDZIE NIE DZIALAJA W TWOIM INTERESIE TYLKO W INTERESIE XBULLS!!! W MIEDZYCZASIE DODATKOWO ODDALEM XBULLS W PROWIZJACH PONAD 6000USD HANDLUJĄC PONAD 90 LOTÒW CRUDE OIL I INNYCH INSTRUMENTOW. NIE POLECAM!!!!
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Michał [89.66.89.*]
    Nie polecam. Kontakt straszny. Dodzwonienie się graniczy z cudem.broker kontaktuje się w momentach dla niego wygodnych nie zależnie od tego czy coś się dzieje czy nie. 
    Jedynie jak potrzeba było dokonać wpłaty bo był pomysł jak zarobić to dzwonił. Niestety wszystkie pomysł to porażka. Straciłem z Xbulls 3000$ za sprawą doskonałych decyzji brokera. Tylko coś nieudolnie odrobiłem dzwonił broker z super propozycja otwarcia pozycji bo na rynku się coś wydarzyło i kończyło się to stratą. Ostatni taki ruch zamknął moje konto na minusie i kontakt od tamtej pory z brokerem ustał. Nie idzie się dodzwonić o mailach można zapomnieć. 
    Wygląda to tak jakby targetem dla nich było żeby złapany na wędkę klient wpłacił 3000$ przegrał je i zapominamy. 
    Nie polecam. 
    Z tego co czytałem to nie ja jeden poległem za 3000$. 
    Chyba zacznę to nagłaśniać.
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Katarzyna [94.254.130.*]
    XBulls to inna nazwa AlphaFinex prowadza ja ci sami ludzie ktorzy zapychaja swoje konta twoimi pieniedzmi. Zawsze pytajcie o licencje takiego brokera.29.04weszla ustawa o brokerach i rynkach kapitalowych dlatego wiekszosc biur sie w Polsce pozamykala. Prawo mozna obejsc na rozne sposoby wiec Ci nieuczciwi wyjezdzaja za granice i dalej dzwonia do Polakow ludzie nie dajcie sie nabierac na bajki to wwzystko to kretacze i oszusci
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~NieznanyPracownik [79.184.253.*]
    Witam bylem pracownikem tej o to firmy xbulls msuze wam powiedziec iz xbulls jest niby legalny jest knf itp ale to wszystko sciema na poczatku zakladamy konto potem kontakt z opiekunek opiekun na poczatku daje ci zarobic potem wsadzasz wiecej i juz pozniej tracisz wszystko bo specialnie na kierowal cie tak abys wszystko stracil malo tego jak nie zlapia cie na xbullsa dzwonia do ciebie z takich platform jak xlrtrade ,mrtmarkets,promefix, sa to profesionalni oszusci wiec jak ktos to przeczytal to prosze jak najszybciej wypalac swoje ciezko zarobione pieniadze z xbullsa po jak wplaciliscie na inne to z tamtych juz nie odzyskacie pieniedzy jakby ktos chcial wiedziec wiecej prosze kontakt meilowy wiem o tej firmie prawie wszystko krzysss2000@gmail.com jak dzownia mowia witam witam panie januszu tutaj k finase mowia k finasne bo dobrze brzmi a pelna nazwa jest kaukaz finasne xd firma jest zarejsetrowana wiadomo na cyprze wiec tyle o demnie
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Michał [83.25.27.*]
    Jest to mój pierwszy broker więc nie mam porównania, no ale kontakt dobry, na szkoleniu również chyba dowiedziałem się wszystkiego co mi potrzebne, na wyniki poczekamy
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~TadeuszZ1 [85.232.252.*]
    Podjąłem współprace z Nimi, wszystko wydaje się być okej. Wyniki narazie dosyć dobre, ale to chyba dlatego, że mam dobranego opiekuna. Kontakt bardzo dobry, a do tego słychać, że jest rzetelny. Pozdrawiam TadeuszZ.
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~PawełKow [89.67.184.*]
    Również zdecydowałem się zainwestować w tym brokerze, bardzo sprawnie zostałem przeprowadzony przez proces rejestracji a co więcej udało mi się wynegocjować troszkę lepsze warunki :) Mój opiekun też wydaje się bardzo rzetelny, zobaczymy jak nasza relacja rozwinie się z czasem. Dałem im duży kredyt zaufania. Mam nadzieje, że nie będę żałował.
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~TomaszP [89.67.91.*]
    Jestem początkującym inwestorem, ale dalej potrzebuje dużo wskazówek i dzisiaj na przykład mój opiekun rozmawiał ze mną ponad pół godziny i wytłumaczył mi dokładnie działanie platformy. Obawiam się o utratę wszystkich zainwestowanych pieniędzy, opiekun zasugerował mi żebym na początku nie inwestował całym swoim kapitałem. Co o tym sądzicie?
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Marek [31.178.94.*]
    Ostatnio dzwonili do mnie z xbulls ,fajne opiekunowie , w skrócie mówiąc dobre specjaliści wiedza o co chodzi
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Andrzej [37.47.36.*]
    Może być, narazie sumiennie podchodzą do współpracy, mój 3 i ostatni broker któremu zaufałem, mam nadzieję że się nie zawiodę
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Andrzej [37.47.36.*]
    A i jak będziecie inwestować większe kwoty negocjujcie, mi się udało całkiem fajne warunki wynegocjować, no co jest plusem u tego brokera
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Bogdam_76 [109.243.50.*]
    Tak samo zacząłem współprace z tym brokerem na razie idzie bardzo dobrze polecam Pana Zenona Swojaka
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Antoni_72 [37.47.4.*]
    Niedawno rozpocząłem współprace z tym brokerem jest to pierwsza moja styczność z giełdą, na ten moment jestem mile zaskoczony współpraca szczególnie z Zenonem Swojakiem według mnie najlepszy i najbardziej rzetelny makler.
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Krejzol [95.160.152.*]
    Mi też się podoba ten Broker. XBULLS co ciekawe na forach ma pozytywne opinie a o to w tej branży ciężko. Podoba mi się, że stawiają na edukację a nie wydojenie kasy jak inni
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~trader [85.232.252.*]
    Jest dobry.
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~uwazajcie [89.66.117.*]
    Znajomy kiedys inwestował i coś Wam wyjasnie, bo koles dostał niezla lekcje zycia. Byłem bardzo zaskoczony tym co usłyszałem od niego, a ze mam male doswiadczenie uswiadomiłem go.

LUDZIE jaki zysk!? trzymajcie sie od tego z daleka! widac, ze powyzsze opinie pisane sa przez ich ,,dział marketingu".
    Po pierwsze IPO? debiut giełdowy? działając na kontraktach CFD nie zarobisz na IPO!!! jesli konsultant do Was zadzwoni z IPO, zapytajcie go czy cena będzie taka jak w prospekcie emisyjnym (oczywiscie, ze nie bo to kontrakty CFD a nie akcje fizyczne). Co Wam odpowie konsultant po dlugich naciskach? ze nie, nie jest to cena jak w prospekcie, tylko cena gdy akcje sa juz na rynnku! co za tym idzie (jesli ktos jest laikiem wyjasnie) a to, ze w momencie wejscia na gielde cena automatycznie moze byc juz 50% wyzsza niz cena w prospekcie! a oni wam oczy mydla, ze na IPO Fitbit ich inwestorzy zarobili 50%? Virgin America 30%? Ferrari 17%? gówno prawda! tyle zarabiają inwestorzy KTORZY POSIADAJA AKCJE FIZYCZNE!!! i tu juz zaczyna sie szereg kłamstw ze strony brokerow.
    TRZYMAJCIE SIE OD IPO Z DALEKA TAM JEST KOSMICZNY SPREAD (opłata od brokera, ktora placicie)! Znajomemu z 10.000$ skasowało na IPO aż 1800$!!! 18% opłaty!!!!!!!!! na dzien dobry! pozniej bylo jeszcze gorzej bo gdy zostawisz otwarta transakcje na kilka dni to sa dodatkowe oplaty. Znajomy z 10.000$ wyplacil wielkie 0!

WYPLATA SRODKOW? jelsi juz wam zostanie jakis grosik po tych Waszych inwestycjach z ich ,,managerem platformy" (w co watpie) bedziecie musieli długo na swoje pieniadze poczekac.....

KONKLUZJA-NIE ZNACIE sie to nie inwestujcie (nie tylko o IPO chodzi). Zwlaszcza u szemranych firm, ktorzy zmieniaja co jakis czas nazwe i pojawiaja sie pod inna nazwa.

• Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Andrzej [94.254.176.*]
    dzięki stary. Powyżej faktycznie gadka PR
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~laik [89.77.116.*]
    dzięki, w końcu jedna prawdziwa odpowiedź. Do mnie wydzwaniają codziennie i namawiają. Ciągle słyszę o zyskach 20%. Prawie dałam się namówić. Pozdrawiam
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~PrawdziwyInwestor [194.29.137.*]
    Witam Panowie!!! , jezeli chodzi o XBULLS moim zdaniem jest to broker godny zaufania. Warunki wspolpracy sa na najwyzszym poziomie, stabilny i niezawodny kontakt z ich strony. Proponuja naprawde swietne pomysly na inwestycje, caly czas sa na biezaco.
    Jezeli chodzi o plynnosc srodkow, to w momencie pierwszej wplaty 5000$ ,w ramach testu, postanowilem tego samego dnia wyplacic polowe, zeby sprawdzic czy nie bedzie z tym problemu, za dwa dni wszystko mialem na koncie, bez zadnych dodatkowych oplat z mojej strony !!! Teraz z tym brokerem zaczalem zarabiac srednio 20 % miesiecznie !!!, I wiecie co? Byc moze niedlugo, bedzie to dla mnie glowny sposob zarabiania pieniedzy. Podoba mi sie taka wspolraca !!!
    Pozdrawiam wszystkich poczatkujacych oraz doswiadczonych inwestorow.
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Henryk [83.137.1.*]
    Miałem wpłacone 1000$ u nich na próbę a po wypłacie zostało 950 więc podziękowałem. Nie zacząłem inwestować bo zbyt niepewna ta firma i jak się okazało okroili mnie.
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Henryk [83.137.1.*]
    Większość tu napisanych rzeczy to xbulls sam o sobie piszę jakbyście się nie domyślali więc jest jasne jacy oni uczciwi są.
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Radek [194.29.137.*]
    Ja tez mam pozytywne zdanie na temat brokera xBulls. Poki co wszystko mnie zadowala
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Eskel [89.76.150.*]
    Zwykli naciągacze. Ilość zyskownych transakcji proponowanych przez doradcę (na podstawie ok 15-stu) to jakaś 1/3 - na pozostałych 2/3 straty. Interesuje ich tylko kolejna wpłata a jak postanowisz wycofać środki to są obrażeni. Nadal czekam na zwrot. Zero informacji z ich strony na ten temat.
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Pawel [194.29.137.*]
    A u mnie jest zupelnie odwrotnie, zrobilem 9 roznych transakcji w ciagu 3 miesiecy . Z czego jedna mam stratna , 5 bardzo zyskownych, 3 na zero, taka statystyka jest dla mnie super. Pozdrawiam
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Eskel [194.242.62.*]
    PrawdziwyInwestor, Radek i Paweł pisali pozytywne komentarze z tego samego IP (194.29.137.*) z czego wnoszę, że są powiązani z xbulls
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Gonzo [89.66.117.*]
    Polecam iść do nich osobiście bo będzie się czekać na środki w nieskończoność. Nie polecam wpłacać srodków do żadnych brokerów forex, jeżeli się na tym nie zna. Doradcy (dzieciaki, które bawią się na całego) maja za zadanie najpierw zarobić z klientem, aby ten się przekonał do firmy, potem sprzedaja jakiś debiut giełdowy ( dodatkowa wpłata) i przegrywaja z klientem cała kasę. W taki prosty sposob cała kasa idzie do właściciela firmy. Żadne z nich ECN. Pracowałem w tym biznesie kilka lat. Do żadnych brokerów nie wpłacajcie ludzie bo stracicie pieniądze !!!!
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Eskel [194.242.62.*]
    Szkoda tylko, że nie ma do nich żadnego kontaktu a na maile i telefony nie odpowiadają...
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Ania [94.254.130.*]
    A jak z kontem demo? Założyła i chciała bym zrezygnować.
    Wpłacałeś i wypłacałeś z konta walutowego czy złotówkowego ?
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Marcin [89.77.131.*]
    Beznadzieja. Zainwestowałem 1000$ na próbę. Zarekomendowali 2 tranzakcie. Na jednej zyskałem na drugiej straciłem po czym przestali się odzywać. Nie odbierają telefonów a chętnie bym jeszcze pograł :)
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~TRAGEDIA [89.66.117.*]
    Jak zauważyła osoba i imieniu Eskel (komentarz z 2016-09-28 15:19) firma sama o sobie pisze pozytywne komentarze i nie tylko osoba ukryta pod imionami ,,prawdziwyinwestor", ,,radek" oraz ,,paweł" to ten sam czlowiek (ponieważ mają takie same IP- obok imienia macie IP komputera z którego było to pisane).

Również osoba, która rozpoczęła wątek i zadała pytanie co sądzicie na temat  xbulls (Autor: ~Mathew [85.232.252.*] 2016-02-17 16:23), sama sobie na to pytanie odpowiedziała trzy posty niżej pod nickiem  ~Klient [85.232.252.*] 2016-03-29 12:47 jako zadowolony klient, który juz inwestował ORAZ podszył się pod osobę o imieniu TadeuszZ1 [85.232.252.*] 2016-02-22 15:08 jako kolejna zadowolona osoba. 

To jak to jest autorze wątku? wychodzi na to, ze zadałes pytanie co sadzimy o xbulls a kilka postow nizej sam sobie odpowiadasz na pytanie i piszesz, ze jestes zadowolony ze wspolpracy jako zadowolony Klient oraz Pan TadeuszZ1

Żenada ludzie, ŻENADA!!! :)
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Czujny [89.66.98.*]
    I sprawa się rypła :), Omijać szerokim łukiem !!!!
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~gaha [94.254.234.*]
    albo mają tego samego dostawce internetu geniuszu
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~UWAGA [91.192.166.*]
    Oszuści i naciągacze. Inwestycje w cokolwiek to wielka loteria pomimo "rekomendacji" z ich strony. Wypłata środków trwa wieczność i zagarniania jest przy tym kosmiczna prowizja. Z 1000 zł zainwestowanych na próbę środków, odzyskałem jakieś 55%. NIE POLECAM. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM. SZKODA CZASU I PIENIĘDZY
  • Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Marek [46.134.34.*]
    Naciągacze. Serdecznie odradzam. Inwestycja to bardzo wielka loteria mimo zapewnień z ich strony. Odrdzam współpracę z Zenonem Swojakiem i Kamilem. Nie znają się i brak im kompetencji. Nie potrafią podjąć decyczji.

• Re: Broker XBULLS- co sądzicie? Autor: ~Dominika [95.108.36.*]
    Niestety na chwile obecna musze podpisać się pod negatywnymi opiniami. Również jak inni na początku byly zyski, potroilam swój wkład i miałam super kontakt z tzw opiekunem. Teraz po nieudanych dwóch operacjach przez które straciłam to co zyskałam telefony milczą. A Pani w " recepcji" uprzejmie informuję ze przekażę te sprawę do odpowiedniego działu. Czas pokaże czy uda mi się odzyskać środki które pozostały mi na ich koncie.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.