• czego wisi ????????????? Autor: ~max [194.242.62.*]
    j.w.
  • Re: czego wisi ????????????? Autor: ~team1a [46.186.7.*]
    staryznajomy się powiesił ?
  • Re: czego wisi ????????????? Autor: ~staryznajomy [5.60.19.*]
    nie bój się o mnie ale o siebie :) Kasa czeka na rachunku na znak :) Wtedy odkupie dokładnie taką ilość jaką kiedyś kupowałem po 2 gr i sprzedałem po 7 gr. czyli 3 mln akcji. Pozdrawiam
  • Re: czego wisi ????????????? Autor: mimin [87.105.136.*]
    Co ma wisieć, nie utonie... mam nadzieję ;-)
  • Re: czego wisi ????????????? Autor: ~bk [83.29.220.*]
    A tak poważnie, jaka jest przyczyna zawieszenia kursu? Czyżby trwało jakieś przygotowanie do zwiększenie wartości nominalnej akcji po przez ich połączenie?
  • Re: czego wisi ????????????? Autor: ~zibi [185.35.196.*]
    W sumie nie wiadomo dlaczego.I teraz to gdybanie ze może połączenie akcji itp.to tylko fantazja.Przed otwarciem pojawiło sie duże zlecenie kupna i zaraz blokada i usuniecie ofert.Dziwnie tutaj jest .
  • Re: czego wisi ????????????? Autor: ~zibi [185.35.196.*]
    i jeszcze jedno zakup przez osoby z nadzoru tej firmy też dobrze świadczy o tej firmie bo jak by mieli zbankrutować to poco by kupowali a oni mają pełen wgląd w sytuacje spółki .
  • Re: czego wisi ????????????? Autor: ~Maestro [37.47.15.*]
    Dnia 2016-02-17 o godz. 17:07 ~bk napisał(a):
    > A tak poważnie, jaka jest przyczyna zawieszenia kursu? Czyżby trwało jakieś przygotowanie do zwiększenie wartości nominalnej akcji po przez ich połączenie?

EEEeee tam, to żadna rewelacja bo na 80 - 90 % "walorów" z N C 2 - 3 scalenia akcyjek to NORMA
    zmiana nazwy już była (d. GPF Causa), zmiana profilu działalności ( z "doradztwa" na póki co 'produkcję' akcji), prezesi i członkowie Zarządu i RN zmieniają się przed 'odpałem' jakby czegoś się .... obawiali ???
    a raport wg mnie to norma .... jest 'wynalazek - patent' , perspektywy są ale trzeba poczekać jeszcze trochę i wszyscy będą .... bogaci i szczęśliwi .....

• Re: czego wisi ????????????? Autor: ~raf [89.74.196.*]
    ty to masz siłe, ciągle to samo pisać:)
  • Re: czego wisi ????????????? Autor: ~Maestro [37.47.44.*]
    Dnia 2016-02-17 o godz. 19:54 ~Maestro napisał(a):
    > Dnia 2016-02-17 o godz. 17:07 ~bk napisał(a):
    > > A tak poważnie, jaka jest przyczyna zawieszenia kursu? Czyżby trwało jakieś przygotowanie do zwiększenie wartości nominalnej akcji po przez ich połączenie?
    >
    > EEEeee tam, to żadna rewelacja bo na 80 - 90 % "walorów" z N C 2 - 3 scalenia akcyjek to NORMA
    > zmiana nazwy już była (d. GPF Causa), zmiana profilu działalności ( z "doradztwa" na póki co 'produkcję' akcji), prezesi i członkowie Zarządu i RN zmieniają się przed 'odpałem' jakby czegoś się .... obawiali ???
    > a raport wg mnie to norma .... jest 'wynalazek - patent' , perspektywy są ale trzeba poczekać jeszcze trochę i wszyscy będą .... bogaci i szczęśliwi .....
    >

i .... Zielono mi !!!
  • Re: czego wisi ????????????? Autor: ~Maestro [37.47.44.*]
    Hoo Hooo
    jeden mój wpis i to jaki krótki i ..... odwiesili !!!!
  • Re: czego wisi ????????????? Autor: ~sena9 [89.74.196.*]
    o czym wy tutaj piszecie, kurs teraz nie był zawieszony, kilka miesięcy temu był

• Re: czego wisi ????????????? Autor: ~team1a [46.186.0.*]
    analfabeta szydera ZAWIESZONY na PSW .
[x]
ECERAMICS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.