Wszystkie zlecenia na S z ogromną stratą ! Do walnego raptem kilka dni ! Może warto się wstrzymać - dać szansę wyjścia z tego - jak np.na Hawe , jeśli nie to takie zlecenia w każdej chwili można postawić !
cos od 11111111111: "przecież pisałem że wykupione ale nie czytają ,,,,,,,,,,,,,,,zobaczycie jeszcze jaki będzie zjazd po wynikach za 2 kw ,,,,,,a potem jazda do góry bo wyniki będą dobre ale na koniec roku ,,,,,,,,,,,ja już się ustawiam na 15 z zakupem na poziomie 3 zł a może 2,8 ,,,,,,,,a potem do góry"
a to w bonusie od 1111111: "nigdzie nie polecimy bo to już ostatni kwartał bez ruchu ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,w 4 kwartale sprzedaż będzie taka jak w prawie w całym roku a koszty się nie zwiększą )))))))))))))))"
111111111111111 podkręcał , jak miał papiery - teraz nie ma i nie oglądając się na innych akcjonariuszy teraz jako wojtek bezczelnie szczuje . Zapewne nakarmią go panikarze , a potem jako nijaki.....???????? będzie wychwalał postępy w Nano........obiecując kolejne niespodzianki ! Nie widzę w nim innego celu , poza perfidnym dobijaniem aktualnych akcjonariuszy , wywołanie paniki i perfidną grą na spadki. Do walnego blisko - dajmy szansę programowi naprawy - oby nie było płaczu i zgrzytu zębami , jak na Hawe - ( - ta sama branża i identyczna sytuacja ) teraz wszystkie zlecenia na S - to duża strata , ale jak sie uda to ktoś nieźle się obłowi ! - oby nie 1111111111111 -wojtek
co ty głupoty piszesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25 baniek w plecy a ty piszesz że ja szczuje ??????????????????? przy tej stracie nie wiem czy 10 groszy to nie za drogo ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, jak nie masz mózgu to twoja sprawa ,,,,po co siedzisz na giełdzie chyba nie po to żeby trzymać papier jak wyniki lecą
Wyślij ten post do banku , który poszedł na układ i pokaż im jak jeszcze nie dawno uczyłeś wszystkich liczyć - Rysiek nam przypomniał twoje wypociny - dzisiaj to obraz twoich mądrości i niespodzianek .
Ok , ale gdybyś robił to z głową to nie doprowadziłbyś do takich spadków ynvestorze ! Niejednokrotnie widziałem uporczywe zbijanie ceny poj.sztukami i durne zlecenia na S potencjalnie blokujące ruchy ! Dzisiaj patrząc na twą "inteligencję" widzę psychola mającego problem sam z sobą !