• WAtchDog jak tam wzrosty ?? ;-) Autor: ~radek [83.12.58.*]
    I jak leszczu samopoczucie???
  • Re: WAtchDog jak tam wzrosty ?? ;-) Autor: ~prezes [37.248.255.*]
    Daj mu spokój, to się z miesiąc nie otworzy więc jest ból, swoją droga to kreślenie przez niego jakiś technicznych wizji z wyjściem kursu do 1 zł nie mogło się sprawdzić bo w przypadku przyszłych bankrutów technika się nie sprawdza. Oczywiście firma może jakoś wyjdzie z tarapatów ale żeby wzrosła do 50 groszy to minimie z 5 lat.
  • Re: WAtchDog jak tam wzrosty ?? ;-) Autor: ~retest [213.25.149.*]
    Nauczeni historią, finansowanie zapewnione, redukcja zatrudnienia była, redukcja sprzętu, który można tanio wynająć była - teraz zależy wszystko od zdolności menedżerskich i otoczenia rynkowego dla budowlanki a to zapowiada się obiecująco.

Co nie oznacza, że zobaczymy tu kilkanaście groszy w tym tygodniu. Kto wie jakie następne info będzie to ładuje pewnie. Ja nie wiem, ale przez kilka najbliższych miesięcy jest małopawdopodobna kiepska informacja ze spółki. Raport był, teraz wyceniamy przyszłość spółki, a spółka odbiła się już od dna układem. Przecież wygrali kontrakt ale przez zator finansowy na innym kontrakcie nie mieli finansowania.
  • Re: WAtchDog jak tam wzrosty ?? ;-) Autor: ~poldek [149.156.189.*]
    Kiepska informacja ze spółki jest mało prawdopodobna. O jakim układzie piszesz? Otwarcie postępowania to jest układ?
  • Re: WAtchDog jak tam wzrosty ?? ;-) Autor: ~prezes [5.172.236.*]
    Myliłem się, liczyłem że otworzy się za miesiąc a tu tylko 2 dni wisiało, ale spadek 48 % robi wrażenie.
  • Re: WAtchDog jak tam wzrosty ?? Autor: ~Watchme [37.47.102.*]
    Niedawno był wzrost 40% i też robił wrażenie. Jutro wzrost 30% to będzie pikuś, Ci co mieli oddać to oddali, choć może jutro znajdzie się jakiś desperat. Mam niską średnią, także chętnie odkupie jurto
[x]
AEDES 25,00% 0,10 2017-10-12 15:00:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.