Dnia 2016-02-16 o godz. 10:04 ~inwestor napisał(a): > jak zwykle raport dobry nic się nie dzieje, > > trudno zaraz wystawie na sprzedaz ze strata dosc juz smiecia niech znika
Sypie dalej a za moment powrót na 0,52 :) i płacz, że nie rośnie. Swoją drogą, gdzie są ci od mega wzrostów co mieli być poustawiani aby wejść/dobrać :)
niech oddaje widać że jest obiór. przy okazji jeden niecierpliwy schłodzi nam wskaźniki. liczę na boczniaka w okolicach 60 groni i powtórkę wybicia z września 2013 :)
Widziałeś jak ktoś ładnie pogrywa? Z 0,52 zdjęty ten farfocel - ciach na 0,53 i znów położony ten sam pakiecik na 0,52. Karnet jest wyczyszczony do 0,58. Wcześniej są tylko pakiety po góra parę kilo. Myślę, że info o jakimś kontrakcie spowoduje, że się przesuniemy pięterko wyżej w okolice 0,6 i tak jak piszesz boczniak z opcją wybicia.
niecierpliwych nam nie potrzeba :) jest dokładnie tak jak piszesz zły, pierwsze większe paczki od 0,58. Myślę że od teraz każda nowa umowa/klient będzie informacją cenotwórczą. kierunek kursu jaki obraliśmy widać najdokładniej na wykresie punktowo symbolicznym, 0,4-0,44 to kursy po których niżej nie powinniśmy się zamykać, kierunek -----> 2,5 :D
Tak, w tej chwili jedyny mankament to płynność - jeśli taki "inwestor" chce odpalić swoje 12 kilo to musi zdecydować się na desperacki ruch i walić -15%
A co to za rozpierducha. Człowiek chce wejść po kilku dniach i poprawić sobie humor a tu znów poniżej 50 gr. No ale cierpliwi zostaną nagrodzeni. Jak widać windę poprzez 50k akcji można zrobić w dół jak i w górę. pozdrawiam
bez jakiegoś infa ludzie tego nie kupią... niestety wyniki świetne ale co z tego... TUTAJ JEST POTRZEBNA}E MEGA INFO ŻEBY SPÓŁKA ZOSTAŁA DOCENIONA PRZEZ KAPITAŁ!!!! JEŚLI NIC SIĘ NIE WYDARZY BĘDZIEMY SIĘ TAK BUJAĆ
kolego krzychu, wszyscy co mają papier się z tobą zgodzą, niestety nic nie poradzimy na to że ludzie wolą kupować papier toaletowy od cypryjskich tworów, zamiast akcji spółek typu sun. Ale myślę że do czasu...
Jak zwykle miałem racje - tuz po komentarzu kurs się posypał. Nie mogę wystawić wszystkiego bo będzie za duża strata, muszę sprzedawać male pakiety (a spółkę mam od 2011 wiec strata może być ogromna).
Wszystkim radze pozbyć się śmiecia zanim znowu spadnie na 0,20 bo będziecie czekać 3 lata aż łaskawie wróci na 0,45
napisz ile masz, wystaw po określonej cenie i czekaj na kupującego, nikt tu się nie wystraszy dużego pakietu po prawej, wczoraj koło 20kilo było na chwilę dostawiane, jak twoje to postaw i czekaj. a nie takie macanki :)
Dnia 2016-02-16 o godz. 10:04 ~inwestor napisał(a): > jak zwykle raport dobry nic się nie dzieje, > > trudno zaraz wystawie na sprzedaz ze strata dosc juz smiecia niech znika
No i gdzie te Twoje pakiety? Wystaw wreszcie, bo chcę się bać;)