• Danks - podsumowanie rekordowych wyników Autor: ~prezes [37.248.255.*]
    Nie ukrywam iż lubię spółki których wyniki zaskakują pozytywnie a tak jest w przypadku Danksa. Zysk jest potężny bo 2.070.000 zł (uwaga odjąłem 50.000 gdyż wyliczony podatek jest za niski ) czyli zysk na akcję z nowymi 20 groszy, i przy kursie 80 groszy c/z 4,13 co na spółkę dzielącą się całym zyskiem jest śmiesznie tanio. Bilans i przepływy firmy oceniam pozytywnie a firma generuje prawidłowo gotówkę (zawsze mogłoby być lepiej :-). W moich szacunkach liczyłem że będzie więcej gotówki o jakieś 1,7 mln ale to łatwo wyjaśnić, nie wpłynęły jeszcze pieniądze 1,2 mln z emisji akcji oraz co mi się nie podoba Prezes Truchel nie zwrócił jeszcze 636 tysięcy za odkupione akcje (łącznie już oddał 780 tysięcy) i zakładam że po dokonanym skupie to zrobi. Tak jak pisałem wielokrotnie w tym roku będzie się w firmie dużo działo a kurs i zarobek całkowicie zależy od Prezesa Truchla i podtrzymuję szacunki zarobku pesymistycznie 40 % a w wersji optymistycznej nawet 200% (zaległy skup za 2014 , cały zysk z 2015 na dywidendę oraz pozyskanie 5-10 mln z EU bezzwrotnej dotacji na przejmowane spółki).
    Patrząc co się dzieje dzisiaj z kursem inwestorzy tez pozytywnie przyjęli wyniki :-)
  • Re: Danks - podsumowanie rekordowych wyników Autor: ~ciekawy [174.44.58.*]
    pozdrawiam Prezesa kupilem dzis 500 akcji medecom po przeczytaniu twojej analizy spolki faktycznie jest ciekawa z.g dzieki
  • Re: Danks - podsumowanie rekordowych wyników Autor: ~ciekawy [174.44.58.*]
    Dnia 2016-02-16 o godz. 10:14 ~ciekawy napisał(a):
    > pozdrawiam Prezesa kupilem dzis 500 akcji medecom po przeczytaniu twojej analizy spolki faktycznie jest ciekawa z.g dzieki

masz cos jeszcze na oku

• Re: Danks - podsumowanie rekordowych wyników Autor: ~prezes [37.248.255.*]
    Uważam że cały mój portfel jest optymistyczny ale wszystko zależy czy jest się cierpliwym czy nie, są inwestycje gdzie liczę iż zysk powinien być za 1 miesiąc ale są gdzie może trzeba będzie poczekać 9 miesięcy : Stalexport 10% w miesiąc (do wyników), Quercus w 3 miesiące 20-30% (do skupu), Euro-Tax 15-30% w 5 miesięcy (do dywidendy), Danks 30-200% w 9 miesięcy (do dywidendy i skupu), Presco 25-100% w 6 miesięcy (do informacji o podziale z ogromną gotówką która będzie 60% większa niż kapitalizacja) Briju, Vindexus, Ed Invest, modecom, aqua poznań - w przypadku tych firm spodziewam się dobrych wyników a że są bardzo tanie to powinny być ładne wzrosty.

Prośba do Ciebie, wolałbym żeby w wątku o Danksie nie pisać o moim portfelu, polecanych spółkach itd dlatego jak najbardziej wymieniajmy poglądy na innym https://www.bankier.pl/forum/temat_re-przedstawiam-portfel-milionera-na-emeryturze,19724953.html

• Re: Danks - podsumowanie rekordowych wyników Autor: ~cash [31.61.140.*]
    wyniki tej spolki sa imponujace i w ogole raport. po prostu prymus. tylko pytanie zasadnicze pojawia sie od 3 lat. co wynika z tak dobrych wynikow w kwestii kapitalizacji? od trzech lat nic.
  • Re: Danks - podsumowanie rekordowych wyników Autor: ~prezes [5.172.238.*]
    Tak często jest że w przypadku spółek dywidendowych kurs po odcięciu dywidendy się sporo cofa i tak w kółko, tutaj oczywiście mieliśmy 2 nowe emisji akcji które kurs mocno obniżyły, plusem jest to że kiedyś zysk była na poziomie 10 max 15 % kapitalizacji dzisiaj to blisko 25%, dlatego pamiętając o dziwnych zagrywkach zarządu czyli głównego właściciela mój szacunek zysku ma dużą rozpiętość bo przy kursie 80 groszy 30% to minimum zarobku w pesymistycznym wariancie czyli 1,1 mln dywidenda i 1,8 mln skup zaległy i bieżący, a wersja optymistyczna to jak pisałem nawet 200 % przy spełnieniu odpowiednich czynników.
  • Re: Danks - podsumowanie rekordowych wyników Autor: ~cash [31.61.140.*]
    no teoretycznie tak wlasnie powinno byc. tez tak uwazam. mogloby dojsc do 2,5 zl i bylaby to zupelnie normalna cena, ale zobaczymy bo tu juz rozne jaja byly. spolka jak na ta wielkosc jest bogata i generalnie nie ma zadnych zagrozen ale takie przeslanki byly sadzone co roku przez wielu a pozniej okazywalo sie ze nic sie nie dzieje przez rozne zagrywki. zobaczymy.
  • Re: Danks - podsumowanie rekordowych wyników Autor: ~dex [139.149.31.*]
    A tymczasem mamy raport za stycznien. Obrot netto w styczniu spadly o 25% r/r do 285.166,46 zł
    a spolka niestety mocno zauwaza spadek liczby klientow oraz ich nastawienie do ryzyka co widac zreszta po obrotach.
  • Re: Danks - podsumowanie rekordowych wyników Autor: ~prezes [5.172.233.*]
    Ja wcale się nie przejmuję na razie spadkiem przychodów, 20-25% spadku jest bezpieczne bo gdyby o taką samą wartość spadły zyski to mamy 1,5 mln zysku netto czyli 15 groszy na akcje co przy dzisiejszym kursie daje 20% dywidendy. Generalnie są 4 powody dlaczego "śpię" spokojnie : spodziewam się znacznego przyspieszenia polskiej gospodarki od drugiego półrocza więc i klienci Danksa odczują poprawę, liczę że nowe biznesy Danksa będą rentowne i pozyskają kasę z Unii, w związku z usamodzielnieniem się ich spółki zależnej zamierzają od niej wypłacać dywidendę więc zawsze z 50 tysi wpadnie, zapowiedź zmniejszenie podatku CIT dla firm z przychodem do 5 mln od 2017 z 18 do 15% i kolejne 50 tysi wpadnie.
  • Danks - niższy podatek Autor: ~prezes [37.248.255.*]
    Od 1 stycznia 2017 szykuje się że Danks będzie płacił niż podatek CIT czyli obniżka z 19% do 15%, posiłkując się wynikami za 2015 obniżka dałaby 100.000 zł więcej zysku netto, dla długodystansowców na Danksie to dobre info :-)

http://biznes.onet.pl/podatki/wiadomosci/stawka-cit-dla-malych-firm-spadnie-do-15-proc/p5l81l
  • Re: Danks - niższy podatek Autor: ~ninjapoland [80.55.53.*]
    niech obniżą, pytanie czy o PR czy przyszła rzeczywstość  
  • Re: Danks - niższy podatek Autor: ~bufon [80.50.139.*]
    Prezes co myślisz o Agrolidze?
    Ryzyko jest ale spółka strasznie niedowartościowana?
  • Re: Danks - niższy podatek Autor: ~prezes [5.172.239.*]
    Wolę się nie wypowiadać na temat zagranicznych spółek gdyż mój angielski nie pozwala na dogłębne przestudiowanie raportów a to jest podstawą inwestycji, ponadto chyba to jest spółka ukraińska a na ukrainie ostatnio znowu się konflikt zaostrza.
  • Re: Danks - podsumowanie rekordowych wyników Autor: ~zainteresowany [5.172.232.*]
    o jaką spółkę chodzi? medecom nie znalazłem? dziękuję za odpowiedź.
  • O JAKĄ SPÓŁKĘ CHODZI Autor: ~zainteresowany [5.172.232.*]
    pozdrawiam Prezesa kupilem dzis 500 akcji medecom po przeczytaniu twojej analizy spolki faktycznie jest ciekawa z.g dzieki

MEDECOM nie znalazłem
  • Re: O JAKĄ SPÓŁKĘ CHODZI Autor: ~prezes [37.248.254.*]
    Oj, dzisiaj jest niedziela więc nie mogłeś kupić akcji, w piątek zresztą też nie było takiej transakcji, tak moja analiza dotyczyła Modecomu - pamiętaj że w mojej ocenie jest to inwestycja na dłuższy termin gdyż tak jak firma pokazuje co kwartał lepsze wyniki tak i kurs powinien stopniowo rosnąć. Firma tania, rozwijająca się, gdyby się jeszcze złotówka umocniła do dolara to byłoby świetnie.
  • Re: Danks - podsumowanie rekordowych wyników Autor: ~lukas8i8 [37.47.44.*]
    ja dziś kupiłem ec2 spółka o sporym zysku który powinien się utrzymać
  • Danks - podsumowanie rekordowych wyników Autor: ~prezes [5.172.233.*]
    Nikt nie komentuje nowego dużego akcjonariusza w firmie, nie ukrywam iż jestem zaskoczony że Truchel dopuścił do interesu nową firmę, wydaje mi się że powodem tego był brak kasy na dokupienie akcji nowej emisji (świadczyć może o tym nie spłacenie zaległości Truchla wobec firmy na 600 tysi) a nowa firma jest ściśle powiązana z Truchlem, oczywiście może wchodzić jeszcze w rachubę inna kombinacja o której może się dowiemy w przyszłości albo i nie :-)
  • Re: Danks - podsumowanie rekordowych wyników Autor: zajcom [139.149.31.*]
    O jakim powiazaniu tego podmiotu z osoba prezea Truchla masz na mysli?
  • Re: Danks - podsumowanie rekordowych wyników Autor: ~prezes [5.172.233.*]
    Powiązanie takie samo jak w przypadku YT Investment, jednego z byłych udziałowców.
  • Re: Danks - podsumowanie rekordowych wyników Autor: ~franciszek [89.71.13.*]
    Kolejne dobre info z Agroligi. Niedawno spółka poinformowała o otwarciu oddziału w Polsce. W piątek ukazała się na stronie AGL następna pozytywna informacja - tym razem o wysyłce pierwszych partii oleju butelkowanego do strefy UE (Słowacja). Ponadto zwraca uwagę niska wycena tych akcji (PE=1,5) oraz mocny bilans: aktywa obrotowe to około 40 MLN PLN, co przy zobowiązaniach niespełna 8 mln zł stwarza niesamowitą gratkę (obecna wycena spółki to zaledwie 20 mln zł).
    Warto się zainteresować.
  • Re: Danks - podsumowanie rekordowych wyników Autor: ~franciszek [89.71.13.*]
    Wysłałem pisemko do Kernela.
  • Danks - ogólnie Autor: ~prezes [5.172.238.*]
    W ostatnim czasie niezbyt dużo było informacji z firmy gdyż dowiedzieliśmy iż po emisji mamy obecnie 4 dużych akcjonariuszy w firmie oraz raport miesięczny który pokazał niewielki wzrost przychodów r/r. Liczę że najbliższe dni (może tygodnie) to będzie wysyp informacji gdyż czekam na : prognozę przychodów i zysku na 2016r, propozycję podziału zysku za 2015 (dywidenda czy 50% dywidenda i 50% skup), czy zarząd zamierza wypłacić akcjonariuszom 1,3 mln za które Berlandise odkupiło akcje od Danksa, walne i termin zaległego skupu, zakończenie notowań PDA, zakup trzech nowych spółek jako cel ostatniej emisji.

Dzisiaj na comparic.pl w propozycji portfela dywidendowego rozważany był zakup Danksa, jednak ze względu na nową emisję akcji obawia się że może ona wpłynąć na wysokość potencjalnej dywidendy a do tematu Danksa wróci w przyszłości .

http://comparic.pl/dywidenda-zysk-trzecia-wplata-portfela-1200-zlotych-odlozone/
  • Re: Danks - ogólnie Autor: ~prezes [37.152.18.*]
    Od 24 marca pda staną się wreszcie akcjami, łatwiej będzie nasze przyszłe zyski liczyć :-)
  • Danks - są już akcje !!!! Autor: ~prezes [37.248.255.*]
    Od dzisiaj PDA zamieniło się w akcje, jest to o tyle dobra wiadomość iż łatwiej teraz liczyć, prognozować itp.
    Obecnie to co mnie najbardziej interesuje to wskaźnik c/z który jak na spółkę dzielącą się całym zyskiem jest niski czyli c/z 4,09, C/ZO 4,26. C/WK 0,94 i C/P 2,13. Wg stockwatch.pl potencjał wzrostu to 94% a wg biznesradar.pl potencjał zmiany 144 %.
    Nie ukrywam iż liczę że te 94 % zarobię w tym roku przy założeniu iż cały zysk z 2015 i zaległy skup trafią do akcjonariuszy, gdyby tak jeszcze pozyskali w miarę tych kilka milionów bezzwrotnego dofinansowania z EU na przejmowane spółki to zarobek mógłby być jeszcze większy :-)
    Przy obecnym kursie i przy czynnym braniu udziału w ewentualnych skupach (może być 1 lub 2) myślę że 50% jest do wyciągnięcia.
  • Re: Danks - są już akcje !!!! Autor: ~VeRtO [217.168.133.*]
    Troszkę marazm na kursie i brak płynności. Na plus to że z pracowniczych akcji i PDA nie zaspano podaży. Prezes kiedy spodziewasz się jakiś ruchów albo komunikatów Spółki odnośnie dywidendy/skupu?
  • Danks - są już akcje !!!! Autor: ~prezes [37.248.254.*]
    Danks jest spółką specyficzną z dużym obrotem przez 3 miesiące w roku - od walnego do wypłaty dywidendy, pozostały okres to marazm i powolny lekki spadek kursu gdyż sprzedają Ci którym kasa potrzebna, pozostali długoterminowcy raczej trzymają.
    Nie wiem kiedy zacznie się coś dziać ale mamy w zasadzie już kwiecień i chyba już powinni podawać komunikaty czy coś przejmują, jaka prognoza zysku na 2016 czy proponowany podział zysku, ponadto dochodzi jeszcze walne na zaległy skup (chyba że połączą z walnym za 2015). Wydaje mi się że brak komunikatów czy opóźnienia w podawaniu miesięcznych raportów mogą świadczyć iż zajęci są dogrywaniem przejęć 3 firm i może tworzenia ich struktury aby po przejęciu mogły od razu działać - tak tylko rozmyślam.
  • Re: Danks - są już akcje !!!! Autor: zajcom [139.149.31.*]
    Mamy koniec Marca, jest to termin gdzie biura rachunkowe maja sporo pracy zwiazanych z zamykaniem rozliczen podatkowych dla firm. Generalnie luty, marzec i kwecien to specifyczne miesiace dla biur podatkowych gdzie jest znacznie wiecej pracy niz chocby w wakacje.

Ja osobiscie w tym upatrywalbym bardziej opoznienia niz z faktem ze domykaja tranzakcje.
    Nabycie gotowej spolki z.o.o to max 1 godzina pracy u notariusza, co innego to stworzenie struktury oraz organizacja wnioskow.

Nie mniej najpierw powinny byc komunikaty o nabyciu a dopiero pozniej praca zwiazana z pozyskaniem srodkow, dodatkowo trzeba miec jeszcze jakis pomysl na dzialanosc.

W okolicach maja spodziewalbym zwolania WZA zwiazanego z dywienda, skupem, etc.
    Do tego czasu inwestorzy maja okazje powoli podbierac akcje.

Jak wyglada sprawa programu unijnego, wystartowal juz nabor wnioskow do niego?
  • Danks - wniosek o dofinansowanie Autor: ~prezes [5.172.237.*]
    Miałem nosa że zaczynają działać odnośnie pozyskania środków z EU dlatego mało komunikatów było z firmy.
    Wg komunikatu wynika że dofinansowanie będzie na Danksa a nie na nowo otwarte spółki, chyba że wydzielenie oddziału uznają za spełnienie warunków emisji.
  • Re: Danks - wniosek o dofinansowanie Autor: ~prezes [37.248.255.*]
    Jest raport miesięczny za marzec, przychody drugi miesiąc z rzędu prawie identyczne r/r, a to dobrze gdyż po słabszym styczniu miałem obawy aby nie była to trwała tendencja.
    Wyniki za 1 kw będą bardzo dobre (jakieś 5-10% niższe przychody i zyski niż rok temu) co przy oczekiwaniu na pozyskanie bezwrotnych dotacji z eu i blisko 3 mln podziału z akcjonariuszami zyskami za 2014 i 2015 powinno wpływać pozytywnie na kurs. Za 2-3 miesiące liczę że kurs będzie znacznie wyżej :-)
  • Re: Danks - wniosek o dofinansowanie Autor: ~PP [31.174.133.*]
    3mln środków ale 1,3mln na środki własne w projekcie muszą wydać ...
  • Re: Danks - wniosek o dofinansowanie Autor: ~prezes [37.152.19.*]
    Z tym 1,3 mln własnych środków to nie ma problemu, mają kasę z odkupu skupionych akcji przez Prezesa Truchla, jak otrzymają dofinansowanie na ten projekt to może przychody i zyski im się poprawią.
    W mojej ocenie emisja akcji nie dotyczyła tego projektu o którym piszesz gdyż ostatnia emisja dotyczyła nabycia 3 start upów i zdobycia na nie bezzwrotnego dofinansowania.
  • Re: Danks - wniosek o dofinansowanie Autor: ~PP [84.10.27.*]
    Mijemy nadzieję. Biorąc pod uwagę historię działań jestem bardzo ciekawy rozwoju sytuacji.

• Danks - wyniki za 1 kw Autor: ~prezes [5.172.228.*]
    Mamy wyniki Danksa - mieszczą się w granicach moich oczekiwań, liczyłem na 400.000 jest 376.000 a rok temu było 562.000 czyli spadek o 34%, wpływ na to miała wysoka amortyzacja (zaczeli rozliczać program ksiegowy z dofinansowania unijnego) oraz były wtedy wyższe przychody finansowe o zysk z inwestycji (niby zarobili na sprzedaży akcji Truchlowi). W firmie jest obecnie mnóstwo gotówki bo 6,1 mln i co ciekawe Truchel splacił 150.000 zł za odkupione akcje (pozostało 486.449). Podsumowując gdyby Danks utrzymał co kwartal zyski na tym poziomie wówczas mamy 1,5 mln zysku rocznego i c/z 6, z gotówką 6 mln przy kapitalizacji 8,5 mln, obecna wycena jest bardzo niska i czekam na informacje czy mamy skup czy / i dywidendę. Dodam iż w przyszłym kwartale nie będzie już takiej różnicy w zysku - nie będzie przychodów finansowych w wysokości około 150,000zł, będzie za to amortyzacja.
  • Danks - Raport roczny 2015 Autor: artolini [217.170.162.*]
    Jest informacja o zmianie terminu publikacji raportu rocznego z 27 na 20 maja 2016.

http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/index/news/info/817106,danks-europejskie-centrum-doradztwa-podatkowego-sa-zmiana-terminu-publikacji-raportu-rocznego-za-201

Jeżeli go przyspieszają to z pewnością chcą się pochwalić.
    Może teraz czas na Danks.
  • Re: Danks - Raport roczny 2015 Autor: ~prezes [37.152.18.*]
    Mamy info z Danksa , wkładając 6 mln mogą pozyskać 24 mln , nieźle , oznacza to że dywidenda nie będzie wcześniej niż za 3 miesiące ale może i jej wcale nie być . Pełne zaskoczenie, to potężne kwoty i trochę się mijają z celem ostatniej emisji akcji, gdzie miałaby być kupione 3 spółki i zainwestowane po 400.000zł, dla grających pod dywidendę i skup info negatywne a pod trzymających akcje na długi termin info bardzo pozytywne. Ja nie mam jeszcze zdania i czekam na raport roczny i co Truchel napisze.
  • Re: Danks - Raport roczny 2015 Autor: ~Niestety [94.158.224.*]
    Dywidendy nie budiet
  • Re: Danks - Raport roczny 2015 Autor: ~Adrian78 [188.146.139.*]
    Co on bank chce założyć będą mieli 30 mln za parę mc. To chyba skok to może założyć. Niech się koncentruje na działalności a tylko liczą na łatwą kasę z z unii. Mam nadzieje ze umie to pomnożyć.
  • Re: Danks - Raport roczny 2015 Autor: ~ja [83.11.100.*]
    Mysle ze w ciągu pół roku tu może być i 3 zł. Jak im się uda
    3 zł to przesada ale patrząc na reakcje inwestorow na innych spółkach jak dostają dofinansowanie to może być grubo, 24 mln bezwrotnej kasy i niech nawet połowa biznesów im wypali to będzie dobrze, zła wiadomość jest taka że 3 miesiące trzeba czekać na info czy jest dofinansowanie czy ewentualnie wóci temat dywidendy.
  • Re: Danks - Raport roczny 2015 Autor: lawyer_mz [37.248.255.*]
    Dnia 2016-05-20 o godz. 18:56 ~prezes napisał(a):
    > 3 zł to przesada ale patrząc na reakcje inwestorow na innych spółkach jak dostają dofinansowanie to może być grubo, 24 mln bezwrotnej kasy i niech nawet połowa biznesów im wypali to będzie dobrze, zła wiadomość jest taka że 3 miesiące trzeba czekać na info czy jest dofinansowanie czy ewentualnie wóci temat dywidendy.

Czyli sypanie od poniedziałku, i tu mam problem czy sprzedać i poczekać na niższy poziom czy jednak zaprzyjaźnić się z walorem i trzymać aż odbije. Miałem tak na agrolidze, kupiłem po ok 14,5 w tamtym roku jesienią i jednak po kilku miesiącach mogłem odsprzedać z zyskiem, chyba przyjmę strategię longterm i tutaj, a wy jak to widzicie?

Moje zdanie jest pod poniższym postem, ja trzymam gdyż 3 miesiące to nie jest długi termin a wtedy albo spora inwestycja z dofinansowaniem unijnym albo powrót do dywidendy , choć to nie wynika z przekazanych informacji gdyby nie uzyskali dofinansowania. Trzeba pamiętać że Danks prowadzi normalną zyskowną działalność a firma z c/z na poziomie 5 na pewno nie jest przewartościowana.
    Nie dołączyłem linka
    https://www.bankier.pl/forum/temat_fundamentalny-portfel-emerytalny-informacje-o-danks,20694181.html
  • Re: Danks - Raport roczny 2015 Autor: ~ja [83.11.100.*]
    Ja tez chyba potrzymam jedynie spodziewam ze do południa sprzedadzą niecierpliwi i na koniec dnia na zero będzie. W kazdym razie we wtorek walne
    Walne za miesciąc a nie we wtorek
    Sprzedadzą Ci którzy grali pod dywidendę, ja trzymam gdyż za 3 miechy w przypadku uzyskania dofinansowania może być mega pompa, ludzie jak zobaczą dofinansowanie 24 mln przy 6 mln wkładu własnego to pozabijają się o akcje :-)
    Wczoraj EBC Solicitors (powiązany z Danks osobą Osińkiego) podał komunikat iż jego firma zależna też złożyła wniosek o dofinansowanie w ramach programu Bridge Alfa, z tego samego programu pieniądze chce pozyskać Danks. W mojej ocenie to dobra wiadomość gdyż EBC jako firma głównie funkcjonuje na pozyskiwaniu dotacji na start-upy i wejściach kapitałowych w te spółki, a następnie po ich rozwoju sprzedaż ich innym inwestorom. EBC ma kapitalizację obecną 7 mln a miał kilka ładnych wyjść kapitałowych w ostatnim roku :
    125% zarobku czyli 250.000zł
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/EBC-SOLICITORS-Zbycie-akcji-Inpingo-S-A-7230119.html
    100% zarobku czyli 850.000zł
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/EBC-SOLICITORS-Zbycie-akcji-Talents-Group-Holding-S-A-7230121.html
    zarobek 600.000
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/EBC-SOLICITORS-Zbycie-udzialow-Innowacje-Polskie-sp-z-o-o-7243368.html

Jak dla mnie to dobrze takie pozyskanie dofinansowania wygląda gdyż można osiągać dodatkowe extra zyski i w połączeniu z główną działalnością może znacznie poprawiać przychody i zyski w średnim terminie.
  • Re: Danks - Raport roczny 2015 Autor: ~Adrian78 [188.146.141.*]
    Mając 30.000.000 to mają dźwignię która pozwoli im zarobić kasę dodatkową. Trzeba przyznać ze kasę umieją zarabiać jest duża szansa ze są w stanie dodatkowo wykręcić co roku z 2 mln extra.
    Pytanie co zrobią z ta ekstra zyskami. Jak mądrze zainwestuj
    i czy będą się dzielić z akcjonariuszami.
  • Re: Danks - Raport roczny 2015 Autor: ~lakama [91.206.210.*]
    choć mam duży pakiet nie mam zamiaru pozbywać się papieru ,a nawet myślę o zakupie,wolę osobiście aby DANKS
    zwiększył w niedalekiej przyszłości swoją działalność a nie kisił się wokół swojej podstawowej działalności ,nie satysfakcjonuje mnie 10-20% rocznie dywidendy wolę po informacjach pojawiających się na forum Danksa i propozycjach naszego prezesa kupować akcje takich firm jak EUROCENT,MODECOM itp.gdzie w tej chwili moja wartość pakietów zwiększyła się ponad 120 % w kilka miesięcy
  • Re: Danks - Raport roczny 2015 Autor: ~Adrian78 [95.168.127.*]
    To jest najważniejsza deklaracja. Kurs będzie stabilny.
    z ogromnym potencjałem do wzrostu nie zapominajmy ze oprócz tego to starają się o 4.000.000 juz z innego programu
  • Re: Danks - Raport roczny 2015 Autor: ~prezes [5.172.238.*]
    Panowie, trzeba poczekać cierpliwie 3 miesiące i ci mniej cierpliwi powinni być wtedy zadowolenia, a ci bardziej cierpliwi jak poczekają dłużej to powinni mieć jeszcze większe powody do radości.

[x]
DANKS -4,38% 0,77 2025-09-16 15:52:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.