ok ,,,,ale restrukturyzacja trwa jakiś czas a na razie 9 zł do akcji trzeba dołożyć ,,,,,,,,,,czy ty dołożyłbyś 25 baniek ,,,,,,,,,,,,,,,,,,bo trzeba pamiętać jeszcze o obligacjach
przeczytaj ten drugi raport.... dzisiejszy.... oni zwiększali koszty wykonywania robót czyli działali ze szkoda na rzecz spółki , mysle że to już koniec nanotela. Łatwiej ogłosić upadłośc i pogrzebac temat. szkoda
Drogi Wojciechu ty jeszcze na Nanotelu? Muszę z przykrością potwierdzić ze upadek jest konsekwencją działania ksiegowej zapisującej w zeszyciku i prezesika który zamiast pracować lansował się po Warszawce i du....pa
Cos tu nie gra:) usługi obce za IIIkwartały wyniosły 12 515 143,34 a usługi obce za IV kwartały 26 747 917,98 to w 4 kwartale usługi obce wyniosły ok.14mln???????czyli więcej niz w 3 poprzednich razem wziętych (czyzby wysadzali skały na odcinku 200km?) a przychód w IV kwartale to aż 9,5mln? To chyba jakies żarty! Co to Zarząd ? Co to za właciciele którzy nie dbają o swój majatek??
a taki miałem sentyment ze wyrzuciłem ostatnie 3tys po 1,4 zł i było mi ich szkoda a teraz się ciesze bo tu to walne WZA tylko robi dobre wrażenie , zresztą zobaczymy jaka będzie wymiana jutro akcji i po jakim kursie pojawi się popyt. Mysle ze obligi na poziomie 5mln zł plus te straty to jest nie do odrobienia
LETONAN COŚ NIE SZCZEKA ?????????????????????? NAWET BOI SIĘ COKOLWIEK NAPISAĆ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,A TAK SIĘ PRZEKOMARZAŁ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,CHYBA NIE SPODZIEWAŁ SIĘ AŻ CZEGOŚ TAKIEGO
najpierw trza się za twoje j..a kolczasta maczugą połaskotać za twoje "mądrosci"
ciekawe gdzie jest przekręt i czy te faktury za usługi obce sie obronią ale to jest zdumiewjaco dziwne aby tak urosły koszty i to akurat w IV kwartale??????????????? Zarząd się osmieszył co swiadczy o tym ze nie panuje nad tym co sie dzieje w spólce! skoro zakładali pokaźny zysk na robotach a koszty zaplanowane wzrosły to powinny "zjesć" zysk a nie jak pisza w raporcie że wzrosly koszty......?
Czy to nie jest działanie na szkodę spółki skoro pojawiły się takie wysokie koszty i strata na koniec roku? Czy nie należałoby zgłosić tego odpowiednim organom ścigania?!
Ynvestor , który od rana wali 5000 PKC - obecnie 4000 pkc - dostał tydzień tem po 1.50 ( 5000x1,50 ) dzisiaj ynvestor potrzebuje na gwoździe do własnej trumny. Powodzenia - wojtek odkupi