• Zerknąłem w arkusz zleceń Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    i widzę, że pod gilotynę coraz więcej łbów się podstawia. Choć to zlecenia groszowe, to rzec można: naród był naiwny i chory i takim pozostaje, niestety. Może to uśredniający, którzy chwytali perełkę na poziomach grubo wyższych "gdy popyt miał pokazać siłę" jak wieszczył pewien mag.
    Spokojnie JeRo, że uprzedzę twe ambitne pytania :) co ma być to będzie, bo spółka idzie torem kilku emitentów, których fora są już puste i milczące :) i na próżno ich nazw szukać w wyszukiwarce. Gwarancją kolejnego trupa są nowe serie emisji akcji. Jeśli klepną wprowadzenie do obrotu, mamy pozamiatane.

alidrisi2, popieram Twoją interpretację zdarzeń i zgadzam się z logiką, którą usiłujesz przed oczy postawić pewnemu upartemu wieprzowi. Jestem po lekturze ostatniej wymiany zdań. Jak widzisz, coraz mniej jest ludzi, którzy myślą, za to coraz więcej jest tych "cierpliwych". Zysków życzę.

• Re: Zerknąłem w arkusz zleceń Autor: ~jero131 [89.76.48.*]
    bez komentarza... a tak się chłopak jeden z drugim starał, tyle wątków pozakładał a tutaj spółka jak była, tak jest. Teraz pozostaje napisać, że zapewne po kolejnych wyniczkach i kolejnych a nóż widelec się uda ;)). Żenada... i tyle w tym temacie.
  • Re: Zerknąłem w arkusz zleceń Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    zrobisz lepiej gdy "pozdrowisz cierpliwych" ( czytaj: wydymanych na czele z tobą ). Wszystko podlega procesowi i procedurom.
    Na każdej spółce najwięksi nieudacznicy zawsze najgłośniej ujadają :)). Spytacie dlaczego, bo im tylko to pozostało :)) Tak to już jest w przyrodzie...
  • Re: Zerknąłem w arkusz zleceń Autor: ~12345 [89.229.179.*]
    no jasne.
    Na PMI też, na NGS, na Depend itp itd "ujadali" :))) bo miało "być grubo" :)))
  • Re: Zerknąłem w arkusz zleceń Autor: alidrisi2 [83.22.97.*]
    skoro się ktoś do mnie odwołuje to w tym wątku też wkleję posta z wątku RAPORT

Skończyłem pracę na dzisiaj i tak zerknąłem zgodnie z oczekiwaniami JeRo nie odpisał.
    To bardzo dziwne bo jest w raporcie taka pozycja, która go powinna bardzo ucieszyć, powinien nam ją wszem i wobec ogłosić i wtedy może kurs by był trochę dla niego korzystniejszy. Na prawdę dziwię się, ze tego nie robi.
    Co prawda strzelił focha i ze mną już nie dyskutuje (akurat w dziwnej chwili ta refleksja go naszła) ale żeby kowalowi, 54321 czy 12345 nie rzucić tego w twarz. Bardzo dziwne. JeRo przeszedłeś do drugiej partii czy dalej szukasz por aporcie?
    wyraziłem się w ostatnim moim poście wyjątkowo jasno. Szkoda mi czasu na zniżanie się do poziomu jaki sobą reprezentuje :)) Lepszy ubaw sprawi mi jak wzajemnie będziecie tonąć w swoim pozornym samozachwycie :)) i głupocie. Być może przydacie się jeszcze do czegoś :)), zresztą już to kiedyś napisałem.
  • Re: Zerknąłem w arkusz zleceń Autor: alidrisi2 [83.22.97.*]
    Nie wiem czemu ale właśnie takiej odwiedzi się spodziewałem. Daj spokój przestań się złościć przecież nie proszę o nie wiadomo co? Spędzasz godziny na tym forum, zaczyna po trzy wątki dziennie w każdym ko kilka postów o ty że będzie dobrze i dla czego będzie dobrze co ci szkodzi podać to jedną sensowną pozycję?
    Po co spędzać godziny na wypisywaniu głupot jak można raz a dobrze rzucić wszystkich na kolana?
    To na prawdę dla inwestora z twoimi umiejętnościami i wiedzą dosłownie 30 sekund pracy.
    To nawet mnie (chociaż nie dorównuję w żadnym calu) zajmuje to minutę. W sumie to ty powinieneś rzucić tą pozycją i wartością z głowy po paru dniach studiowania raportu.
    No dobra dam Ci jeszcze jedną szansę. Owocnej pracy w nocy.
    alidrisi2 odpowiem w Twoim stylu ;)) Widzisz właśnie takiej odpowiedzi od Ciebie się spodziewałem. No chyba, że znowu nam Inwestorom przekleisz coś z różowego notesika szkolnego Twojego fąfla ponumerowanego. A jeśli chodzi o Twoją jak zawsze trafną i merytoryczną wypowiedź, oczywiście bez żadnych pytań ;), oczywiście :)) to wiesz co jest w tym najlepsze, też już to napisałem co się stanie ;). Nie muszę już nic robić aby kurs podskoczył, ciekawe dlaczego, co ;))?? Zachowujesz się jak rozkapryszony dzieciak i myślę, że piaskownica albo plac zabaw jest dobrym i w sam raz na Twoją ligę miejscem. Pośmieję się od czasu do czasu, czytając Wasze spostrzeżenia ;)) Powodzenia
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.