• animator Autor: ~wernyhora [73.247.214.*]
    Alta jako warunek powrotu na ciagle miala zatrudnic animatora, animator kupujacy po jednej akcji dziennie idealnie komponuje sie z tempem prowadzenia inwestycji, brawa Alta parafrazujac klasyka.
  • Re: animator Autor: ~hossa1993 [78.8.84.*]
    Rolą animatora nie jest wykonywanie sztucznych transakcji a dostarczanie płynności. Z tego generalnie się sprawuje OK. zlecenia na K i S po około 3000 akcji mniej więcej ze spreadem 10 groszy pochodzą od niego.
  • Re: animator Autor: ~wernyhora [73.247.214.*]
    Trudno nie przyznac racji moj blad, troche mnie juz ta spolka przeczolgala wiec stalem sie czepialski :-) pzdr
    ps. o te jedno akcjowe transakcje to tak naprawde animatora nie podejrzewalem raczej jakiegos desperate ktoremu sie wydaje ze cos tym pomaga.
    Tym niemniej nigdy nie trafilem na komunikat o transakcjach animatora.
    Na lccorp sa takie komunikaty czesto choc plynnosc jaka ma ta spolka to w porownaniu z alta jest jak z innego wymiaru.
  • Re: animator Autor: ~hossa1993 [78.8.84.*]
    Rozumiem zniecierpliwienie :) Sam jestem weteranem, najpierw zarobiłem krocie podczas hossy 2003-2007. Później miałem przerwę, wróciłem kilka lat temu i .... uśredniam w dół. Nie mam pewności, ale sądzę, że punkt przełomowy jest blisko. Murapol sprzedał już prawie 20% mieszkań, jeśli osiągnie 40-50% powinno być z górki. Na wiosnę zainteresowanie powinno wzrosnąć.
  • Re: animator Autor: ~Folpic [70.72.186.*]
    Czy animator to jest "mechanizm rynkowy" ? Bo dla mnie jest czyms w rodzaju sciemniacza lub rynkowego manipulatora-falszerza....
[x]
ALTA -3,63% 1,86 2025-09-25 10:44:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.