Alta jako warunek powrotu na ciagle miala zatrudnic animatora, animator kupujacy po jednej akcji dziennie idealnie komponuje sie z tempem prowadzenia inwestycji, brawa Alta parafrazujac klasyka.
Rolą animatora nie jest wykonywanie sztucznych transakcji a dostarczanie płynności. Z tego generalnie się sprawuje OK. zlecenia na K i S po około 3000 akcji mniej więcej ze spreadem 10 groszy pochodzą od niego.
Trudno nie przyznac racji moj blad, troche mnie juz ta spolka przeczolgala wiec stalem sie czepialski :-) pzdr ps. o te jedno akcjowe transakcje to tak naprawde animatora nie podejrzewalem raczej jakiegos desperate ktoremu sie wydaje ze cos tym pomaga. Tym niemniej nigdy nie trafilem na komunikat o transakcjach animatora. Na lccorp sa takie komunikaty czesto choc plynnosc jaka ma ta spolka to w porownaniu z alta jest jak z innego wymiaru.
Rozumiem zniecierpliwienie :) Sam jestem weteranem, najpierw zarobiłem krocie podczas hossy 2003-2007. Później miałem przerwę, wróciłem kilka lat temu i .... uśredniam w dół. Nie mam pewności, ale sądzę, że punkt przełomowy jest blisko. Murapol sprzedał już prawie 20% mieszkań, jeśli osiągnie 40-50% powinno być z górki. Na wiosnę zainteresowanie powinno wzrosnąć.