po raporcie za IV kwartał: strata 1 mln zł (na zachodzie bez zmian), ale jednostkowo już na zero... pojawia się światełko w tunelu i to dosyć solidne...
Tam jest wiecej ciekawych rzeczy jak chociażby tabelka z przepływami. jak dla mnie zdecydowanie na plus. Jeszcze trochę potrwa spłacenie tego napisu w postaci długu, ale koszty obslugi widocznie spadły.
No wyglada na to, ze 2015 mógł byc przełomowym. Mnie brakuje jakis duzych projektoana 2016. No i widać, ze sie posypała współpraca z inwestorem. Ktos pisał o weglopeksie - to chyba raczej inwestor przez małe i.
Ja jestem umiarkowanie zadowolony. Liczyłem na trochę większy zysk i trochę wiecej informacji o nowych projektach. Ale złe nie jest!
mnie się wydawało, że właśnie chodzi o to, żeby jak najmniej było "dużych" projektów - bo na tym popłynęli. Widać, że jednostkowo lepiej firmie służy większa liczba mniejszych zamówień niż jedno większe. Co do kosztów obsługi to widać, że spadają Jeśli w tym roku wyeliminują stratę skonsolidowaną, a jednostkowo zwiększą przychody to powinniśmy zobaczyć niezłe zyski... Po tym raporcie widać, że możliwy jest powrót na ścieżkę wzrostu, również i kapitalizacji... Jak dla mnie zarząd udowodnił, że zaczął poważniej pracować nad spółką i efekty widać. Daje to podstawy pozytywnego myślenia o całej grupie.