Dnia 2016-02-12 o godz. 17:36 ~Inpost napisał(a): > rdziu miernoto !!! Pisalem o przetargach. I zrobili 1 mln przychodu. Reszta przetargow w styczniu i lutym. > > Jak sie nie opanujesz to zajme sie Toba. Podac Ci twoj adres IP i miejsce zamieszkania. ? > > UWAZAJ !!!!!
wzielem we wtorek po 1zl nie oddam,Inpost gdzie mozemy zawedrowac z kursem pozdrawiam
Gdzie zawedrujemy to zalezy w jakim czasie. Ja nastawiam sie tu na dlugoterminowa inwestycje. Ale jak sie uda to moze jeszcze dokupie jak fundowi albo leszczom puszcza zwieracze. A moze sam przetestuje stop-lossy ;-)
Marża netto to 16.5% !!!! A teraz pomysl co sie stanie jak zwieksza przychody i obniza koszty.
Dnia 2016-02-12 o godz. 17:45 ~Inpost napisał(a): > No to mamy podobna srednia. > > Gdzie zawedrujemy to zalezy w jakim czasie. Ja nastawiam sie tu na dlugoterminowa inwestycje. Ale jak sie uda to moze jeszcze dokupie jak fundowi albo leszczom puszcza zwieracze. A moze sam przetestuje stop-lossy ;-) > > Marża netto to 16.5% !!!! A teraz pomysl co sie stanie jak zwieksza przychody i obniza koszty.
dzieki no ja tez tu na dlugi termin jestem,ciekawie sie robi
Ja siedze na spolkach o malym FF i dobrych fundamentach. Zawsze mozna na nich zarobic. Zerknij na Midven. Nie narzekam 3000% w rok !!! A tutaj oczekuje tego samego.
Dnia 2016-02-12 o godz. 17:55 ~Inpost napisał(a): > Ja siedze na spolkach o malym FF i dobrych fundamentach. Zawsze mozna na nich zarobic. Zerknij na Midven. > Nie narzekam 3000% w rok !!! A tutaj oczekuje tego samego. > > Zbieram tez Platige. > > Zycze milego weekendu >
dziekuje i zycze wzajemnie milego weekendu milo poczytac tak madrych ludzi jak ty Inpost wielki szacunek.Ps ladnie Mdven,a platige wczoraj zakupilem po tak dlugiej konsolidacji po 11gr pozdrawiam
To co zrobił Union to normalne działanie na szkodę funduszu , jak można było sprzedać o kapitalizacji 600-800 tyś spółkę bez długów zatrudniającą kilkadziesiąt osób w samym dołku już pomijam wzrost kursu bo tego się chyba nikt nie spodziewał ale sytuacja fundamentalna spółki wyraźnie się poprawiła o czym spółka informowała już w 3Q i zwykły laik który czyta raporty i wyłapuje dołki mógł na tym skorzystać a przecież Union był 2-gim największym akcjonariuszem i miał pewnie wgląd w sytuacje spółki i powinien się najlepiej orientować (na chyba że zarządzający sprzedawał akcje funduszu a sam kupował)
Zgadzam sie. Fundy nie szanuja kapitalu I tak maja stala oplate bez wzgledu czy zarobia czy straca. W styczniu 65% fundow mialo straty. Szkoda slow.
A przyklad Ekoexport jest najbardziej wymowny. Sprzedawali po 5-6 zl a kurs poszedl Na 50 zl. Tez nie moge zrozumiec dlaczego wywalili 110 tys akcji. Chyba ze chcieli poprawic plynnosc.