Taka myśl mnie naszła, że gdyby w 2015 zarobili 10mln zł i z tego wypłacili dywidendę w wysokości 6gr/akcja to by ich to kosztowało trochę więcej jak połowę tego hipotetycznego zysku - 5,7mln zł, a kurs spółki na parkiecie ładnie by "zatańczył" :). Ale pewnie nic z tego, bo jak zarobili 6mln zł to nie przeznaczą całego zysku na dywidendę mając do spłacania kredyty na rozbudowę.
no i co koniec podniety Pepees slynie z takich wystrzałow z miękkiej fajki ....czyli zjazd na 53...54 gronie...ojjjj cinka spółką siedzi zarząd bierze kupę kasy ciepłe posadki ,smieszę umowy dzierżawy reasumując klika odsysa kasę ze spłóki ...no future
Ten papier ma siłę i to dużą . Bracia dokupili akcje i mają prawie 30 %. Sprzedającym może być firma Trado s.a. Oni mieli tyle i wychodzą z interesu. A Skotniccy mogą zacząć Wołanie. Po tej cenie firmę mogą próbować przejąć. Więc moje hasło - jeszcze nie sprzedawać.Pepees jest warty 2x więcej. Zobaczymy.
Ten papier ma siłę i to dużą . Bracia dokupili akcje i mają prawie 30 %. Sprzedającym może być firma Trado s.a. Oni mieli tyle i wychodzą z interesu. A Skotniccy mogą zacząć Wołanie. Po tej cenie firmę mogą próbować przejąć. Więc moje hasło - jeszcze nie sprzedawać.Pepees jest warty 2x więcej. Zobaczymy.
Dnia 2016-03-13 o godz. 13:07 ~John napisał(a): > Ten papier ma siłę i to dużą . Bracia dokupili akcje i mają prawie 30 %. Sprzedającym może być firma Trado s.a. Oni mieli tyle i wychodzą z interesu. A Skotniccy mogą zacząć Wołanie. Po tej cenie firmę mogą próbować przejąć. Więc moje hasło - jeszcze nie sprzedawać.Pepees jest warty 2x więcej. Zobaczymy.
2x WK plus jakaś premia. Sprzedałbym po 2,5zł/akcja każdemu, kto kupiłby od razu cały mój pakiecik i tyle zapłacił.