• Piątal się ugina Autor: ~54321grosz [82.139.164.*]
    Piątal się z lekka poddaje, kwit siada.
    Przypominam naiwnym, spólka istnieje tylko do wyniczków za IVQ 2015
  • Re: Piątal się ugina Autor: ~LEON [213.136.79.*]
    Dobrze wiedzieć leszczu a jak jednak będzie istnieć dalej to postękasz tu jeszcze czy pójdziesz na inne forum?
  • Re: Piątal się ugina Autor: jero131 [213.227.99.*]
    Będzie stękał dalej, bo inaczej nie dostanie miski ryżu od swojego Pana ;))
  • Re: Piątal się ugina Autor: ~54321grosz [82.139.164.*]
    Obserwuję zgon tego szwindlu od momentu, gdy dotarło do mnie, że to szwindel. Nadzór nad tym ryneczkiem nie rychliwy jest, do tego musi trzymać się regulaminu. Ścierwo powegetuje jeszcze, bo paragrafu na danie kopa nie ma, ale cena powie sama za siebie.

JeRo131, dopytałeś już, dlaczego ostatnie obligacje biomaxa nie poszły w rynek, czy boisz zmierzyć się z tym faktem????
  • Re: Piątal się ugina Autor: jero131 [213.227.99.*]
    ponumerowany, same pytania ;)) a sam nie chcesz wkleić odpowiedzi z KNF'u już powinieneś otrzymać :). Spółka kwiczy i to widać po kursie... nic czekam na te Twoje zamknięcie po wyniczkach za IV kwartał. Jeśli tak się stanie uchylę Tobie czoła, jeśli nie odszczekasz to ;))
  • Re: Piątal się ugina Autor: ~54321grosz [82.139.164.*]
    Odpowiedź otrzymałem w rodzaju: "gdy stwierdzą to zadziałają". Widocznie "stwierdzanie" trwa i zajmuje trochę czasu.
    Ale widzę postęp. Nie wiedziałem, że forum potrafi edukować :)) "spółka kwiczy i to widać po kursie" takie słowa z klawiatury maga JeRo131!!
    Ho, ho.
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.