To prawda, że od kilku miesięcy akcje spadają, mimo to są systematycznie skupowane w większych pakietach. Free float już tylko 11,43%. Ci co skupują wiedzą co robią!!!
zauważcie ze ta spółka wodróznieniu od wydmuszek w ogóle nie eksponuje się. Cicho coś sobie tam robi spójrzcie na radę nadzorczą spółki jakby taka mocno związana z elemental holding a to już jak najbardziej realna spółka
to prawda, sam widzę że inaczej niż w przypadku Petrola, MSX, Fluida KOMI i innych egzotycznych projektów polityka informacyjna wyjątkowo skąpą jakby tu nie chodziło tylko o złupienie leszczy.
Sześć tygodni temu zwracałem uwagę na fakt, że free float wynosił tylko 11,43%, dzisiaj free float wynosi 9,55% i akcje są w dalszy ciągu skupowane przez dużych inwestorów, którzy jestem pewien, że wiedzą co robią. Nie zdziwił bym się jeśli cena w perspektywie kilku tygodni podskoczy do 100 złotych...
To niech Bog da. Mam nadzieje że sprawy się dobrze maja bo od paru dni zaczęło rosnąć na obrotach pow. średniej. Może Zarząd łaskawie jakiś komunikat pusci jak tam stan zaawansowania projektu po od kilku miesięcy cisza.
Jak tak dalej pójdzie, to niedługo nie będzie miał kto sprzedawać, co już się zaczyna dziać, sądząc po skali wzrostu w ostatnim okresie. Możemy się doczekać ciekawego komunikatu, ale dopiero wtedy, kiedy praktycznie wszystkie akcje znajdą się w silnych rękach.