• ELECTROCERAMICS_akcje Autor: ~xxx [5.172.235.*]
    link 

link 
    link 
    link 

komunikat 4/2016 Baltic Ceramics S.A. 111 147 101 mln 5,62%
    komunikat 1/2016 ( 2/2016 ) Baltic Ceramics Investments S.A. posiada 125.253.901 akcji stanowiące 6,43% 

komunikat 3/2016 Baltic Ceramics Investments S.A. zejście poniżej 5% /125.253.901 akcji-wszystkie z komunikatu 1-2/2016/

?! tak czy to tylko masło maślane
  • Re: ELECTROCERAMICS_akcje Autor: ~xxy [188.114.95.*]
    Masło maślane dla tych, którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem. A tutaj takich mądralo forumowy jest najwięcej. I jak sugerować się ich wpisami? !! Nigdy!!
  • Re: ELECTROCERAMICS_akcje Autor: ~Maestro [37.47.11.*]
    Dnia 2016-02-10 o godz. 21:52 ~xxx napisał(a):
    (...)
    > ?! tak czy to tylko masło maślane

Taaak tego typu zagrywki to specyfika tzw. rynku nc i nie należy się specjalnie temu dziwić ....
    oprócz produkcji MILIARDÓW akcyjek i ich późniejszym utykaniem-wymianą pomiędzy spółkami i spółczynami CÓRKAMI i MATKAMI , WNUCZKAMI nic ciekawego tu się nie dzieje .... żeby chociaż ta 'wymiana' odbywała się przez Giełdę ,.. ale to wszystko załatwiane jest 'pod stołem' na podstawie umów cywilno-prawnych i drobnica giełdowa nic z tego nie ma .....

pisałem o tym zjawisku już nie raz ... /prawie/ każda tzw. spółka z Nju Śmieć 'obrośnięta' jest kilkoma a nawet kilkunastoma spółkami (matki- >córki- > wnuczki ... ) i trudno się połapać kto tak naprawdę jest tu właścicielem ... a i ewentualny podział zysku (co jest niezwykłą rzadkością na N C ) odbywa się w podobny sposób .... tzn bez udziału drobnicy

ps.
    coraz bardziej widać nawet gołym okiem , że AKCJI po 1 gr dla NIKOGO NIE ZABRAKNIE ....

• Re: ELECTROCERAMICS_akcje Autor: ~elektryk [93.165.134.*]
    czytanie ze zrozumieniem ma 90 PROCENT ludzi to jest udowodnione naukowo!!!!!
    Naukowe?! Byłem głęboko przekonany, że statystyczne! No ale... Każdy rozumuje na tyle ile Bozia dala mu rozumu. Moze to I dobrze, że nie wszystkim po równo. A co do tych badań statystycznych, to wyniki są przerażające, bo 60 % ludzi nie potrafi czytać ze zrozumieniem o czy świadczy nawet nieumiejętność złożenia np. mebli czy innych rzeczy zgodnie z instrukcją. Nie wiem co na to badania naukowe. :-))
  • Re: ELECTROCERAMICS_akcje Autor: ~Maestro [37.47.33.*]
    a ja proponuję zająć się (w wolnym czasie) inną STATYSTYKĄ ...
    np. ile % 'walorów' z tzw. N C odniosło sukces ???
    na ilu % 'walorach' z N C udało się zarobić drobnicy giełdowej ??
    ile % "walorów" z N C jest po 1 gr ???
    ile % 'walorków" z N C jest już po .... SCALENIU akcyjek ???
    ile % 'walorów" z Nju Śmieć na MILIARD (lub więcej) akcyjek ???? itp , itd 

to dopiero może być ciekawe .....
    No i dobrze. To już od dawien dawna wiadomo. Ciągle o tym piszesz! Noe znudziło Ci się to jeszcze? !Dla kogo to robisz i co z tego masz? !Dobre serce, czy może innymi powodami się kierujesz? ! Podziwiam za wytrwałość !!! Daj że już spokój!!!!!
  • Re: ELECTROCERAMICS_akcje Autor: ~Maestro [37.47.9.*]
    te moje (może mało profesjonalne ?) i innych wpisy pozwalają wyrobić sobie zdanie co do "waloru" , jak i całego tego ... Nju Śmieć i przecież właśnie po to jest te FORUM ....

a nawet TYLKO 1 inwestor* z N C , który dzięki temu uratuje KAPITAŁ , to juz wielki sukces !!!

......................................................................................................................................................................................................
    * w ok. 90% przypadków na N C to typowy dawca kapitału .....
    Czyli " dobre serce", rzadko dzisiaj spotykane... Tym bardziej budzące zastanowienie i dające do myślenia.
  • Re: ELECTROCERAMICS_akcje Autor: ~tom-sky [86.167.97.*]
    Tak dobre serce , wtopił tutaj i tu pozostanie , brał po 4 grosze a sprzedawał w panice po 1 gr , nie wiem tylko ile , ale to jego sprawa , niech lepiej napisze dla czego nie ratuje ludzi na spółkach Patrowicza ,proste , bo uważa że jak w spólce są 2 kompy, 2 biurka i 2 krzesła to spółka jest COOL . szkoda słów na niego .
  • Re: ELECTROCERAMICS_akcje Autor: ~Maestro [37.47.9.*]
    Dnia 2016-02-12 o godz. 21:09 ~tom-sky napisał(a):
    > Tak dobre serce , wtopił tutaj i tu pozostanie , brał po 4 grosze a sprzedawał w panice po 1 gr (......)

i tak niezła ocena* , .... 
    bo żeby "wtopić" to najpierw trzeba mieć gotówkę na "zainwestowanie" po .... 9 gr a co ?? idźmy na całość !!!, te "wtopione" akcyjki to jeszcze ze Śp. nieboszczki GPF Causy .

ps.
    czyżby tomek-sky to mnie podejrzewa o te cykliczne wywalanie już od ..... czasu po 1 gr ???

..........................................................................
    * inni od razu od gołodupców wyzywają

• Re: ELECTROCERAMICS_akcje Autor: ~Stefan [83.21.6.*]
    powiem tak,mieszkam niedaleko Lubska,byłem kilkakrotnie oglądać postępy na budowę,mam znajomego tam zatrudnionego i

posiadaąć wiedzę większą niż wielu z Was ciągle dokupuję akcje,tyle w temaci !!!

Pozdrawiam FRUSTRAA" maestro ":)
  • Re: ELECTROCERAMICS_akcje Autor: ~lekka_szydera [87.239.219.*]
    O większego trudno zucha, jak był Stefek.
  • Re: ELECTROCERAMICS_akcje Autor: ~Andrzej [83.31.172.*]
    Ja kupowałem po 0,07 jak była GPF Causa i dalej trzymam - dokupiłem pakiecik tak, że mam średnią o,02
    Mam zasadę nie sprzedaję ze stratą !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jeżeli pojawi się 0,02 to będę na "0"
    Wierzę , że na tej spółce sporo zarobię !!!!!!!!!!!!!!!
    W prwadzie po paru latach, ale przy jak zakładam 1000% - to i tak nie znajdziecie takiej możliwości nalokatę kasy !!!!!!!!!!

Istnieje tylko jedno niebezpieczeństwo - RUSCY - mogą wywołać wojnę , przez głupotę w Syrii i nie tylko !!!!!

pozdrawiam cierpliwych
  • Re: ELECTROCERAMICS_akcje Autor: ~Maestro [37.47.3.*]
    Dnia 2016-02-14 o godz. 20:09 ~Andrzej napisał(a):
    > Ja kupowałem po 0,07 jak była GPF Causa i dalej trzymam - dokupiłem pakiecik tak, że mam średnią o,02
    > Mam zasadę nie sprzedaję ze stratą !!!!!!!!!!!!!!!!!
    > Jeżeli pojawi się 0,02 to będę na "0"
    > Wierzę , że na tej spółce sporo zarobię !!!!!!!!!!!!!!!
    > W prwadzie po paru latach, ale przy jak zakładam 1000% - to i tak nie znajdziecie takiej możliwości nalokatę kasy !!!!!!!!!!
    >
    > Istnieje tylko jedno niebezpieczeństwo - RUSCY - mogą wywołać wojnę , przez głupotę w Syrii i nie tylko !!!!!
    >
    > pozdrawiam cierpliwych

Świetna strategia !!! zakopać na kilka (kilkanaście) lat i czekać (cierpliwie !!!) .......
    sprawdziło się to już nie raz .... ci co "zakopali" np. akcyjki taaaakich 'potentatów' jak np. BIOTON , SANWIL, a szczególnie 80-90% 'walorów' z Nju Śmieć mogą ....... już ich ....nie odkopywać ., bo ile ? są warte obecnie po 2-3 scaleniach ???

np. ten co kupił Biotona w 2006r. po 37 zł i "zakopał" a w międzyczasie na tym "walorze" były już 2-3 splity (resplity) i 20-30 emisji akcji są NA PEWNO !! MEGA zarobieni (wg niektórych te akcje powinny teraz kosztować nie 11 zł a ok. 300 zł żeby wyjść na ZERO)
    podobnie ma się sytuacja na np. SANWILU gdzie w ciągu niecałych 10 lat rozpłynęło się na różne "cudowne" sposoby ok. 54 mln zł z MEGA emisji (900 MLN akcji) i po 2-3 scaleniach "szczęśliwi" górnicy* mają w plecy ..... ~90-95% tego co 'zainwestowali' w 2007 r.

ps.
    jakie to wielkie szczęście dla 'inwestorów' z ECR , że jest tylko .... 1 ryzyko (niebezpieczeństwo) .......
    ale jakie to niebezpieczeństwo ???? te Lubsko to chyba ? gdzieś przy granicy z ....Niemcami (gdzie Rzym a gdzie .......Krym czy Syria) , 
    a jak ci ruskie rozpieprz.... Syrię to i ECR może coś zarobi .... na odbudowie sieci elektrycznych .... tylko !!! ta prawdziwa produkcja ( nie akcji) musi ruszyć .....

..............................................

*górnicy - to ci co zakopali na bardzo długo i ..... głęboko
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.232.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: ELECTROCERAMICS_akcje Autor: ~Andrzej [83.28.153.*]
    Maestro masz dużo racji, ale ja na N-śmieć inwestuję nie dużą kasę - aktualnie do 40K zł , ale jak odbije to i tak jestem do przodu !!!!!!!! (np 0,04 zł - 32K zł- po opodatkowaniu - ale zakładam poziom 10 gr -minimum - jak zaczną produkować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiedyś kupiłem na NC Ekoeksport .
    Tanio kupiłem bo dużo spadł - ja po 1,57 zł
    Po przejściu na Główny doszedł w dwa lata od zakupu do 51 zł - jak kierunek się zmienił to udało się EEX opylić po 40 zł
    Sporo zarobiłem bo sprzedałem 8000 z z 26000 szt. które nabyłem !!!!!
    18000szt. wcześniej sprzedawałem bo potrzebowałem kasy na lepsze życie - zachorowałem i musałem zadowolić się przyznaną rentą , która nie starczała na nic !!!!!!!!!!!!!!!!
    Od 2015 jestem emerytem i 256 000zł. które otrzymałem po odjęciu podatku Belki - żyję całkiem przyzwoicie, mogę pomagać dzieciom .
     Troszkę inwestuję na NC - liczę , że ERC gdzie mam spory pakiet da dobrze zarobić (że historia się powtórzy) !!!!!!!!!!!!!!!

co sobie i wam życzę
    pozdrawiam
  • Re: ELECTROCERAMICS_akcje Autor: ~team1a [46.186.7.*]
    Dnia 2016-02-15 o godz. 14:27 ~Andrzej napisał(a):
    > Maestro masz dużo racji, ale ja na N-śmieć inwestuję nie dużą kasę - aktualnie do 40K zł , ale jak odbije to i tak jestem do przodu !!!!!!!! (np 0,04 zł - 32K zł- po opodatkowaniu - ale zakładam poziom 10 gr -minimum - jak zaczną produkować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    >
    > Kiedyś kupiłem na NC Ekoeksport .
    > Tanio kupiłem bo dużo spadł - ja po 1,57 zł
    > Po przejściu na Główny doszedł w dwa lata od zakupu do 51 zł - jak kierunek się zmienił to udało się EEX opylić po 40 zł
    > Sporo zarobiłem bo sprzedałem 8000 z z 26000 szt. które nabyłem !!!!!
    > 18000szt. wcześniej sprzedawałem bo potrzebowałem kasy na lepsze życie - zachorowałem i musałem zadowolić się przyznaną rentą , która nie starczała na nic !!!!!!!!!!!!!!!!
    > Od 2015 jestem emerytem i 256 000zł. które otrzymałem po odjęciu podatku Belki - żyję całkiem przyzwoicie, mogę pomagać dzieciom .
    >  Troszkę inwestuję na NC - liczę , że ERC gdzie mam spory pakiet da dobrze zarobić (że historia się powtórzy) !!!!!!!!!!!!!!!
    >
    > co sobie i wam życzę
    > pozdrawiam

cioto wpisz swoje IP w wyszukiwarke >KOMPROMITACJA wyzerowanego .
  • Re: ELECTROCERAMICS_akcje Autor: ~Maestro [37.47.34.*]
    Dnia 2016-02-10 o godz. 21:52 ~xxx napisał(a):
    >link
    >
    >link
    >link
    >link
    >
    > komunikat 4/2016 Baltic Ceramics S.A. 111 147 101 mln 5,62%
    > komunikat 1/2016 ( 2/2016 ) Baltic Ceramics Investments S.A. posiada 125.253.901 akcji stanowiące 6,43% 
    >
    > komunikat 3/2016 Baltic Ceramics Investments S.A. zejście poniżej 5% /125.253.901 akcji-wszystkie z komunikatu 1-2/2016/
    >
    > ?! tak czy to tylko masło maślane

i masła maślanego c.d. ????
    P. Darek Janus i p. Zimny Marcin członkowie (prezes) RN emitenta wywalają 'walor' przed ... odpałem (pewnym na 111%) ???

nie jestem expertem od tego typu 'operacji' ale jak sobie przypominam podobne "transakcje" odchodziły też na np. 'walorach' p. Mariuszka P. m.in. ATLANTIS, FON i inne , (i spółeczki z Energy na końcu, których już .... nie uświadczysz na N C - TAAAAAKIE świetne były !!!) , leszczyna ( a szczególnie etatowi naganiacze) aż piała z zachwytu , a jak 'wyglądają' teraz te 'walory' ??? wystarczy zerknąć .....

pozdr.

• Re: ELECTROCERAMICS_akcje Autor: ~komo [212.244.187.*]
    To kiedy wreszcie będą wzrosty?
  • Re: ELECTROCERAMICS_akcje Autor: ~team1a [46.186.7.*]
    Dnia 2016-02-16 o godz. 10:10 ~komo napisał(a):
    > To kiedy wreszcie będą wzrosty?

jak staryznajomy do piachu zejdzie !!!
  • Re: ELECTROCERAMICS_akcje Autor: ~komo [212.244.187.*]
    A kiedy rusza produkcja? Przecież zakład ma zgodę na użytkowanie, to o co chodzi - wie ktoś? 
    Przerzucają tylko akcje między swoimi spółeczkami - wyglądać zaczyna jak inżynieria z Płocka.
  • Re: ELECTROCERAMICS_akcje Autor: ~bk [83.27.41.*]
    Produkcja śmiga, zbyt też jest ale niestety tylko akcji...
[x]
ECERAMICS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.