Wczoraj na takiej ponice ktoś nieźle dobrał z ukrytego... :))) Większość w przedziale 4,8 do 7 ją skupiłem i zapewnia cię że poczekam na 20 PLN. A po drodze to może wystawię parę sztuk żeby wiecznie nie wisiało... Trophyrysa też kupowałem po 30-45 groni i nadal trzymam... 100 200 zł zarobku mnie nie interesuje :)))
To mało płynny papier. Wystarczy jak się dołączy kilka osób i możemy "podbijać piłeczkę" spokojnie do 20 PLN tymi kilkoma tysiącami które są w obrocie. Zakładam że animator też za wiele nie ma bo wystawia po 50 60 szt.
czekam na odpowiedz z gory,juz tydzien...ale bez tego widze(lacznie z ociaganiem sie z odpowiedzia),ze gtrinty nie moze dluzej utrzymac sie na tym poziomie cenowym,po prostu,zostala juz wypatrzona przez "cwaniaczkow";) Jak dostane maila ,dam znac:)
Fajnie, też liczę na dobry zysk. Mam nadzieję, że nie należe do garstki naiwniaków którzy widzą tu zyski ;) Oby było tak jak ma być czyli duze UP :) Zainwestowałem w Gtrinity właściwie tylko ze wzgledu na mennice wrocławską. Wiem, ze to obecnie jedna z najatrakcyjniejszych mennic w kraju.
A żeby się zrobiło całkiem "cukierkowo" to czekam minimum na 40 zł, a liczę na 100 zł przy debiucie mennicy :) Ktoś na forum parkietu wyliczał, że przy halnym wietrze to może i 200 zeta byc ;) Ehh.. rozmarzyłem się... No ale puki co trzeba zejść na ziemię :) W każdym razie powodzenia wszystkim którzy maja tu jakies złocisze.
Spółka ma zdrowe fundamenty, małe ff i solidny portfel. Wg mnie 20 PLN jest jak najbardziej realne ale przecież rynek może ją okresowo wycenić nawet kilkaset procent wyżej. Problem to słaba płynność. Dodatkowo obecni drobni chcą sprzedawać mając 10-20%. Warto się zastanowić czego się oczekuje i w być cierpliwym. Możemy się wesprzeć i przekazywać info na forach i blogach że warto się nad tą spółką pochylić. Każdy ma swój rozum ale jak poczyta raporty to powinien się przekonać. Jak się tu pojawi 20 30k nowego kapitału to polecimy w kosmos :))) Po 3 dniach solidnych wzrostów nowi inwestorzy będą się na K pkcem ustawiać :)))
Moi drodzy ! Nie wystarczy kupić akcję i czekać na zyski... Trzeba trochę po pracować :))) Bez dobrego PRu zabawa na NC kończy się zawsze tak samo: ostatni sprzedający zabiera swoją kasę i zostajecie z papierem i własnym przekonaniem dobrej inwestycji...przynajmniej do czasu aż ktoś nie zbije kursu o 80 % :) Chcecie zarobić ? Poszukajcie nowych chętnych na akcję :)))
Tutaj jesteśmy na początku wzrostów ale sami musicie sobie wyznaczyć target ! Dla jednego to będzie 10 20 % i dokupi wyżej... Dla drugiego 100 %... A dla trzeciego kilkaset lub ... Papier bez pokrycia...
I to dotyczy nie tylko tego papieru ale generalnie NC
I pytani które będzie dla Was oczywiste... Po co to piszę ?!!! Czy chcę sprzedać swoje akcję po dychu czy też odebrać Wasze po 10-12 ?!!! Tutaj sami sobie odpowiedźcie :))) Ją wrócę do tego posta 16-go :)))