Tylko zeby chociaz troche na wyzszym obrocie nie mam za duzo ale i tak i 3 k to tu za duzo. No ale co ma powiedziec graham ktory nawet jak podbija do 3 zl i tak z tego nie wyjdzie. Proponuje juz odrabiac straty gdzie indziej ja juz dawno odrobilem wielokrotnie ta strate biomass odpalil fluid odpalil boruta odpali cyberaton niebawem, softblue byc moze.
Zgadzam sie z toba ze trzeba odrabiac gdzie indziej bo tutaj w najlepszym czasie czeka nas wieloletnia kiszonka bez obrotow a bardziej prawdopodobne ze bedzie mogiła po nieudanej reanimacji.
1info ktore zreszta niebawem wyjdzie, ale przed tym wzrosnie porzadnie a info puszcza juz po wzroscie kilkaset %centowym i zobaczymy co napiszecie wtedy oczywiscie dawno juz bez akcji bedziecie malo kto wytrzyma chociaz do ok 3-5zl
Dnia 2016-02-09 o godz. 22:38 ~Inwestor napisał(a): > 1info ktore zreszta niebawem wyjdzie, ale przed tym wzrosnie porzadnie a info puszcza juz po wzroscie kilkaset %centowym i zobaczymy co napiszecie wtedy oczywiscie dawno juz bez akcji bedziecie malo kto wytrzyma chociaz do ok 3-5zl
Tu nie będzie żadnych wzrostów. Spółka za jakiś czas idzie do piachu.
Cierpliwość nasza (akcjonarjuszy od dawa dawien) moim zdaniem zostanie nagrodzona :) Na pewno bez walki do piachu nikt nie odda tylu pieniędzy więc cierpliwości, a zobaczymy tu jeszcze ładny kursik. Baaa bardzo ładny
Nie dajcie się skołować. Skoro spółka uratowana ,to komuś na tym zleży. Grubasy brały po 2,20 zł i więcej za papier więc nie będą tracić. Wkrótce będzie odjazd i ryle.!!!!!!!!
grubas brał po 2.20 i więcej, dlatego planował emisje pod siebie o ile dobrze pamiętam 2 mln akcji po 10 gr, tylko po to żeby sobie obniżyć średnią i sypać w rynek jak tylko miałby możliwość, ale nie udało się to cwaniakowi, udał mu się wałek na PMI, ale te czasy już się kończą, gdzie szemrane towarzystwo będzie zarabiało miliony za nic nie robienie, poza oszukiwaniem akcjonariuszy. Ciekaw jestem czy mają kasę na raport kwartalny? albo inaczej, czy będą chcieli ją wydać na to, bo spółka nic nie robi, wiec jaki sens wykładać pieniądze.
swieta racja, niech zbieraja z rynku akcje do 50% by mieli kontrole, oby im sie nie udalo po 10gr emisji zrobi, jak narazie sad jest po naszej stronie i Wisniewskiej ktora ma nadal ok 200tys akcji, moze bedzie chciala na nowo kontrole nad Formula miec kto wie. My nic nie wiemy mozemy sie tylko domyslac wszystkiego jak zwykle, tak czy siak urosnie to kiedys chocby ze wzgledu na mala kapitalizacje ok 0,5mln zl popatrzcie na taka Forposte majatek taki co Formula8 a uroslo o 700% w ostatnim czasie bez zadnego infa! A wczesniej tez nikt sie nie interesowal spolka i nie miala zadnych obrotow, jak widac cuda sie zdarzaja i Formula odbije niebawem pytanie do ilu, ja stawiam na ok 2-3zl najmniej, pozdro
Pewnie tydzien powisi, bo raport w przyszly poniedzialek jak sami podali. Wiadomo bylo ze zawiesza, bo gielda zawsze tak robi jak nie podaja w terminie raportow, powinniscie sie przyzwyczaic juz do tego tak jak ja juz przywyklem. Specjalnie podadza pozniej raport, bo licza ze cos im wpadnie po nizszej cenie po odwieszeniu notowan, skoro nici z emisji po 10gr, wiec musza sie wysilic bardziej jak by tu skupic wieksza ilosc w niskiej cenie :D haha
to wywal po odwieszenie hehe bede czekal na Ciebie i te Twoje 288tys czyli pewnie caly FF no prawie caly nie liczac moich na 10gr sie ustawie umowa stoi ? :P :D
tak czekam na Twoje akcje po odwieszeniu :moze w koncu wyjdziesz ze strata a nie wciaz trzymasz akcje co :) wysyp sie wkoncu to moze wtedy ruszy, chetnie przytule wiecej po 10groni