Za kilka dni raporcik a w nim może być już sporo w kasie. Zbieranko zaczyna sie spokojnie na coraz wyższych poziomach, trzymajcie się mocno w tym tygodniu!
za wiele tego nie było poniżej 30gr, chyba że w dniu zwałki po sprzedaniu 10 000 sztuk przez osobe która minęła próg i musiała to podać. Może zacznie odkupować jeśli miała zamiar wcześniej zwalić kurs.
Dnia 2016-02-09 o godz. 12:16 ~restart napisał(a): > wolę 200 % zysku, więc cena zakupu ma znaczenie
Moje będzie 300% jeśli nie lepiej. Dziś albo jutro zacznie się zbieranie już na wyższych poziomach bo nikt już nie chce oddawać niżej , a szkoda , lubię tanio kupować...
Ja tam jestem jak najbardziej za tym żeby się jego przepowiednie sprawdziły, bo sam mam trochę akcji tego badziewia, ale patrząc realnie na to co się dzieje wokół spółki to byłbym zadowolony gdyby po wynikach nie spadło. Na chwilę obecną to jest mój najbardziej pozytywny scenariusz.
Obserwujcie lepiej KOPEX bo go podbierają powoli. Spółka bardzo dobra, cena znalazła już chyba dołek, kontrakty się kręcą i co najważniejsze ktoś zbiera z ukrycia a cena do WK wynosi 0,10!!! Czy zainteresuje się spółeczką ktoś z Chin np. tak jak Biotonem który był też tak mocno przeceniony?
Tu jest potencjał do 1000% wzrostu i wkrótce ktoś zapewne zakręci korbą :)
Spółka spłaca kolejna ratę wierzytelności Obligacji serii A i zamierza spłacić wszystko. Spółka będzie swobodnie zdobywać następne kontrakty - będzie 1 zł minimum