Topmedical to jednak i tak dobra inwestycja. Przy tym kursie 0,12 gr. za szt. to promocja. Kazda pozytywna informacja daję kilkukrotny zysk.Od poniedziałku dokupuje za 0,12 albo mniej. Mam ocecnie około 120.000 szt. A chętnie dojdę do 200.000 szt. Jak wszystko upadnie to stracę parę tysi. Jak pójdzie dobrze to zyskam kilka dziesiąt albo nawet kilka set tysi. Wam też polecam. :))Podzielcie się opinią
Moja ocena sytuacji jest zbieżna z Twoją____czekamy na jakiekolwiek dobre info ze spółki, które wywinduje momentalnie kurs kilkadziesiąt a może nawet kilkaset % UP. Ponieważ nie sądzę, by tak łatwo pogrzebali ten interes.
Jeżeli chcieliby sie poddać i zwinąć interes, nie próbowaliby sie przebranżowić i zaczynać od zera. Ta spółka ruszy, teraz trwa kryzys związany z brakiem jakiejkolwiek informacji. Brak info to tez info. Ale to musi trwać. Dajcie im czas, niech spadnie nawet jeszcze bardziej. Zarząd wie jak robić pieniądze tylko to musi trwać dłuższy okres czasu. W perspektywie roku, wróżę lepsze info i wzrost do około 30gr.
Też to zauważyłem. Z tym, że spółka tak naprawdę ma też taką nazwę. Kopia z biznes-radar: Notowania TPM (TOPMEDICA) Kopia z StockWatch: http://www.stockwatch.pl/gpw/topmedica,wykres-swiece,wskazniki.aspx NIP się nie zgadza ale nie wiem czy to nie są powiązane instytucje.