• po drobnicy Autor: ~Bossa [109.173.164.*]
    Morpol oficjalnie przekroczył 90 % w kapitale akcyjnym, można dla zasady zgłosić do KNF fakt ze zrobili zakupy przed podaniem wyników kwartalnych a obowiązuje ich zakaz dwu tygodniowy z tego co mi wiadomo.
  • Re: po drobnicy Autor: ~prezes [5.172.239.*]
    Masz rację, dla mnie ciekawsze jest to że chyba celowo zaniżali przez 3 kwartały przychody i zyski aby jak najwięcej inwestorów oddało im akcje, a że już koniec roku i po wezwaniu to ujawnili wszystkie przychody i zyski które okazały się fantastyczne :-)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.76.37.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: po drobnicy Autor: ~mw [188.121.0.*]
    Urzędnicy KNF-u w Polsce są od brania wypłaty, niczego więcej.
    Zgłaszałem im sztuczne zaniżanie kursu i wyników - odpowiedź była taka że się przyglądają.
    Zgłaszałem im brak wypełnia obowiązków informacyjnych, niezgłoszenie kupna akcji przez Morpol - odpowiedź była taka że się przyglądają.
    Taki mamy kraj że nas wszyscy w d... walą, z biurokratami na czele.
  • Re: po drobnicy Autor: ~hmmm [88.199.56.*]
    Dnia 2016-02-05 o godz. 17:48 ~mw napisał(a):
    > Urzędnicy KNF-u w Polsce są od brania wypłaty, niczego więcej.
    > Zgłaszałem im sztuczne zaniżanie kursu i wyników - odpowiedź była taka że się przyglądają.
    > Zgłaszałem im brak wypełnia obowiązków informacyjnych, niezgłoszenie kupna akcji przez Morpol - odpowiedź była taka że się przyglądają.
    > Taki mamy kraj że nas wszyscy w d... walą, z biurokratami na czele.

Powinni wysłać Ci jeszcze zdjęcie na którym widać jak się przyglądają ;)
  • Re: po drobnicy Autor: ~czesiek [178.37.178.*]
    na co czeka Morpol z przymusowym wezwaniem?
    a może pracują nad wnioskiem zgłaszanym na walnym o sporządzenie opinii biegłego dotyczącej wyceny akcji spółki?
  • Re: po drobnicy Autor: ~śledź [78.10.219.*]
    czy mogą wykonywać prawa głosów z akcji nabytych niezgodnie z prawem tj. w okresie zamkniętym?

czy mogą wykonywać prawa głosów z akcji które nabywali w połowie zeszłego roku informując o tym zdarzeniu z półrocznym opóźnieniem?

czy mogą robić wykup na rynku nieregulowanym nie zaproponowawszy wartości godziwej? UoO mówi o rynku regulowanym

to tylko nie liczne pytania, które można mieć...

• Re: po drobnicy Autor: ~Figo [31.182.64.*]
    W normalnym kraju tam siedziałby już prokurator!!Ale w tym dzikim kraju,tylko złodzieje mają dobrze.!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.154.67.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: po drobnicy Autor: ~szumi [94.254.209.*]
    Hej jest jeszcze ktos z EPIGON (kasa jest z nami) :)
[x]
EPIGON 0,00% 0,20 2016-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.