Ruszy Toruń to i PARP się wypłaci. Nowa władza w końcu stawia na innowacje! No i mamy po swojej stronie głównego, który powinien zabiegać o jak najwyższy kurs na koniec roku. Green Tech, zrobiłeś interes życia!!
Uważajcie bo to może być tylko podbitka pod raport ... a w raporcie czasami kolejne przesunięcia terminów. Fajnie że kase dostali ale z niczym jeszcze nie wystartowali.
Greentech to nie są samarytanie i kasy na przyjemności zarządu EZO nie dają.Z pewnością zbliża się uruchomienie Torunia i stąd ta pożyczka.Nie dali by kasy jakby nie było pewno że zarobią na tym.Co niektórzy już tutaj widzieli bankruta a ja jestem ciekaw tych transakcji wcześniejszych po 100 i 80 tys.Zaraz po nich nastepowal zjazd.Tak jakby ktoś dostał te akcje żeby mieć czym sypać i spowodować zjazd.Teraz wiadomo po co taka niska cena na 30 dni przed podpisaniem umowy pożyczki.No ale to moje przemyślenia i teraz myślę że akcje powinny zyskiwać i odzwierciedlać wartość tego przedsięwzięcia.
Przykro mi to mowic, ale z tego co widze nie postaraliscie sie Panowie i nie posiadacie zbyt wiele informacji o spolce i z zwiazanych z nia sprawach...No chyba, ze posiadacie bardzo male pakieciki akcji...Ja posiadajac akcje za kilkadziesiat tysiecy zl liczac po obecnym kursie troche sie spolka interesuje i moge jedynie stwierdzic, ze czesto piszecie o czyms o czym nie macie pojecia.....
Wszystko wiedzący, a 27.01 sam pisałeś i tu cytat: "Ma ktos pomysł co sie dzieje w spolce ? Dalej trzymacie akcyjki :D ? Ja osobiscie trzymam, po tej cenie nie oddam.... tym bardziej,ze nic nie wiadomo....." pozdro i do raportu, a później oby startu Torunia.
Zrozumiales moj wpis zbyt doslownie.. Dokladnie na dzien 27.01 sytuacja wg mojej wiedzy byla dobra (kurs,a raczej jego znaczny spadek- na ktory nie mialem pomyslu nie odzwierciedlal biezacej sytuacji w spolce- to tylko moja ocena)... A co do "czy macie jakies pomysly"- moja wypowiedz "niby taki wszystko wiedzacy"-Twoja ....jest odpowiedzia na twoje pytanie... A to, ze sie was czepiam to nie ze zlosci tylko dla waszego dobra.. :) Pamietajcie, zeby dobrze ocenic sytuacje..... Lepiej stracic okazje niz pieniadze.... Sam chcialem dokupic w okolicach 1,6 zl 10 k papiera...., gdybym byl wszystkowiedzacy dzis bylbym troche bogatszy... Zabraklo tego impulsu i gotowki, ktora bym musial przeniesc z innej inwestycji....Ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem... Faktycznie, teraz gdy patrze na moj poprzedni wpis mogl on wygladac jak jakis atak na was.... Ale w rzeczywistosci miala to byc tylko rada i przypomnienie tak z dobrego serca ;) Trzeba pamietac, ze ''walczymy'' po tej samej stronie barykady.