ale niepotrzebnie tak zle oceniasz brastera,,, tu dopiero moze cos sie zadziac na plus jak zaczna sprzedawac urzadzenie :P na ta chwile oczekiwania, a kto kupil na gorce, coz, musi cierpliwie czekac
11zl musi byc obronione dzis, jesli sie obroni i odbijemy od 11zl w gore to juz super :) oczywiscie od strony technicznej fundamentalnie, ciekawie. Produkt ja ksie zacznie sprzedawac i bedize sukcesem, braster 24zł minie pedzac w gorę, a jak nie ;) to niech bog nas ma w swojej opiece.
Ja dzis dokupilem po 11zl wlasnie ;) podejmuje ryzyko ze inwestycja sie uda lub nie, ale nie mozna oczekiwac ze na 100% sie zarobi :P to głupie
i juz widac ze obronione ;) od strony Technicznej dzis dobry dzien :)
wlasnie polozylem na TKO zlecenie na zakup TYLKO 2 tys akcji brastera,,, odrazu wynik 12,29 ;) czyli co,,, ktos to chce sprzedawac niby ? ;) skoro tylko 2 tys akcji powoduje wzrost 10% ?!?!?!?
OOO teraz ejst gra o coś zupełnie innego, przez tego przygłupa Swissa, ktoś nas chce najwyraźniej zsynchronizowac technicznie z Selvitą, żebyśmy robili główy szczyt za kilka lat w ten sam dzień ... Jak wytrzyma 11zł to super, jak nie to poniedziałek wtorek wybicie do okolic 10.xx zanegowaie wybicia i ruch do góry już taki porzadny
haha z calym szacunkiem, ty ieirzysz ze jakis indywidualny naganiacz ;) :D ma wpływ na zachowanie się kursu ? :D nie żartuj
kazdy z nas, nawet majacy w brasterze z 200 tys zł jest płotką która tylko dryfuje na wzrostach i spadkach ktore sa uzależnione od ruchu DUŻYCH inwestorów, OFE TFI itp
Takich doradców na "olaboga szrot, uciekajcie to dno, nie kupujcie" itd jest pełno na KAŻDEJ spolce tutaj :D zykle trolle ktore musza sobie powciskac na klawiaturze zeby im ulzylo ;)
NA Duonie gralem od 2012 roku, jak kupowalem po 80 gr to piali wszyscy ze to plajta ze zaraz 50gr i w ogole, i tak mijaly miesiace i lata, kurs rósł i korygowal, rósł i korygował, a w miedzy czasie ciągle na forach pełno szczkaczy ze zarz to sie zwali ze to padaka, ze trupy w szafach :D NON STOP :D a w tym roku oddałem całość po 3,83 w styczniu na wezwaniu ;) i moze jeszcze odkupię pod koniec lutego, bo to jeszcze urosnie ;)
a na brasterze, mam srednią w okolicach 12zł i spokojnie czekam ,,,,, ryzyko jest duze bo malo plynna spolka i nie da sie szybko wyjsc i jak zacznie spadac to bedzie lawina, ale ryzykuje ;) sadze ze tester bedzie sukcesem,,,, ten rok rozstrzygnie !
podejmuje ryzyko, licze ze zarobie krocie ale możliwe że strace, czas pokaże a takimi pajacami ktorzy mysla ze postami tutaj maja wplyw na zachowanie kursu,, heheh litości ;)
Im wiecej naganiaczy ze zaraz wystrzeli ;) tym gorzej, im wiecej naganiaczy ze zaraz zwałą, tym lepiej ;) taką właściwość po latach na gieldzie i czytaniu bankiera zauważyłem ;D
OOO między utrzymanie dna na 11 zł a spadkiem do 10.99 będzie zależało całe zachowaie się kursu w tym roku. Jeśli ma przełamać 11 zł to zrobi to w nastepnym tygodniu i basta ale liczę, że "ryek" tego nie chce. To co będzie ciażyło kursowi Brasterkaa to fakt, że spx na 1730 pkt idzie teraz ;) A dla większości to będzie oznaczało panikę, bo co z tego, że SPX jeszcze w tym roku 2390 pkt będzie jak najpierw 1730 a to prawie jak bessa dla leszczyny :(
A i taki malutki prezencik dla ciebie OOO, skoro jesteśmy współakcjonariuszami a Brasterku to tak : ważniejszy szczycik na Duonie wypadnie 16 stycznia 2017, zaś taki bardzo bardzo istotny będzie 10 czerwca 2018 roku :)
To czy zleci SPX nie ma znaczenia, bo rónie dobrze u nas możę wig pójśc do góry albo spaść niewiele niżej, to nie my decydujemy, tak samo braster może rosnac lub spadać, a narazie Twoje analizy się nie sprawdzają. Martwi mnie spadek, bo mam stratę, ale wchodziłem ze swoim celem i na razie czekam.