Te T orty to trafiaja tylko do szajek oszustów cypryjskich co tutaj mieszaja na tej giełdzie przecież tu nie ma nic normalnego sama spekulacja jak gra w cztery karty ludzie na co wy liczycie że ktoś z was coś tu zarobi nie bądzcie śmieszni
szczera prawda j.w. 100/100 wystarczy popatrzeć na inne wynalazki z N . C . , żeby zobaczyć jak to działa .... miliony i miliardy makulatury akcje po 1 gr scalenia i wyprowadzanie ewentualnych pieniędzy z dala od waloru
Dnia 2016-02-08 o godz. 19:49 ~xxy napisał(a): > promyczku , a są jakieś dobre wieścj
no, ja co prawda żadnym 'promyczkiem' nie jestem ..., ale widzę same "świetne wieści" - jak to zwykle na ECR (a wcześniej na Śp. GPF Causa) !!!! 1-sza "świetna" wieść "TYLKO" ok. 130 MILIONÓW !!! świeżych , ciepłych akcyjek dziś sądownie 'klepniętych' .... to prawdziwe szczęście dla drobnicy ..... bo już nie było czego kupować po 1 gr .... niektórzy byli już bliscy rozpaczy , że nie uda im się dokupić "po taniości"
2-ga wcale nie gorsza wiadomość od tej pierwszej .... jakaś pani z Zarządu .... zrezygnowała .... najpierw prezio , teraz członek .....
Taaaaak ... a mnie przypomina to bardziej TORT ale taki z pastwiska jaki zostawia po sobie krówka ....
Zmieniają się prezesi odchodzą członkowie z Zarządu , dosypywane są akcyjki na sprzedaż po 1 gr i PKC na 5 minut przed "12.00" !! .... bo przecież większość 'etatowych' (zawodowych) "optymistów" pisze tu o ODPALE i KOSMOSIE już za ... "5 minut"
bo po co wywalać akcje po 1 gr jak za moment będą po 4, 5 czy nawet 10 gr ??? i to w taaaakich ilościach ?? , nie zdziwiło by mnie gdyby ktoś sporadycznie wywalał po kilka akcji na przysłowiową bułkę z kaszanką , ale jak widać .... tu nie ZABRAKNIE dla NIKOGO po 1 gr !!!
Ale po co takiego śmiecia kupowac co przez 5 lat stoi w miejscu (001 gr) ludzie nie dajcie sie nabierać CFANIAKOM szkoda kasy nie kupujcie niech zarządzający sie sami nażra swoimi akcjami albo dupy podcierają
Nie nazywaj kogoś bara - nem, jeżeli sam nie odrobiłeś lekcji i wypowiadasz się na tematy, gdzie nie masz wiedzy o spółce. Sprawdź kiedy zaczęli budować zakład i uzupełnij informacje o spółce, a wtedy będziesz mógł pouczać innych mądralo.