Może zrobimy składkę na dobrego pismaka który stworzy odpowiedni list do w/w , by wszyscy poszkodowani podpisali się pod nim i został on dostarczony do ministra ? A może SIL podjął by się tematu ? Panowie i panie , zmiana władzy , mamy okazję by odzyska kasę lecz musimy coś zrobić . Ile chętnych >?>>>>>????
No tak , SII . Pomysł wydaje się trafiony , lecz musi trafić w odpowiednie ręce i nie z jednych musi wyjść . Trzeba nas znów dużo , by się powiodło . Czekam na wpisy a jesli będzie odpowiedni oddźwięk ruszamy sprawę pisania ! Proszę o wpisy kto ma chęć się w razie co dołączyć do akcji .
ja też się dołącze .....do opracowania zgłoszenia do prokuratury przez SII brałem udział więc tu również będę walczył o swoje nie mam nic do stracenia.
Przecież wiesz że nie jest to takie proste ! Jutro na spokojnie napiszę do prezesa SII , zobaczymy co odpowie . Na tą chwilę potrzebuję ochotników nie zakładników , czekam na kontakt jest już nas co raz więcej .
Bardzo przykre jest że człowiek człowiekowi wilkiem.Niech mi ktoś podeśle adres do śledzia to spróbuje napisać Proponuje też zmierzyć się nimi poza protokołem czyli pisać na forach pewnych spółek ale tylko prawdę Te działania odnoszą nadspodziewane efekty.Pewne spółki prawie są nieobrotowe.Lista takich spółek jest długa.Po to aby inni nie musieli przechodzić tego co my. Chyba jestem jednak naiwny bo myślałem że może ktos coś wyjaśni nam zwykłym drobnym. Tak naprawdę to dzień kiedy kupiłem akcje PMI to najgorszy dzień w życiu bo dowiedziałem co się dzieje wokół ale i tak mam jeszcze nadzieje że może ludzie nie tacy źli i aby zrozumieli że częśc rzeczy jest może budowana na krzywdzie ludzkiej.
co się podszywasz?
Andrzej weź się proszę odezwij na maila. Jestem w stanie zapłacić leia cześć aby rozbudować art oto ze jedna firma poprzez fantazyjne pozwy próbuje wpływać na światów. Oraz koleś z dependu zapodal pomysł o piśmie do prokuratora generalnego i ministea sprawiedliwości w jednej osobie z prośbą o nadzór nad naszym dochodzeniem.
Witam wszystkich , jest już kilka osób zainteresowanych by uczestniczyć w tej akcji . Są już wstępne zarysy w jakiej formie ma być pismo i kto nam w tym pomoże , na tą chwilę czekam jeszcze na odpowiedz od poszkodowanych którzy chcą przyspieszyć wyjasnienie naszej sprawy a kto wie być może zapobiec uniewinnieniu tych oszustów .
Mamy zmianę władzy , nowa będzie chciała się wykazać , wykorzystajmy ten fakt . Proszę o kontakt zainteresowanych , odpowiem jak sprawy się mają.