"Koszt realizacji nie może przekroczyć 14.400.000 zł netto. Zgodnie z harmonogramem rozruch ma nastąpić nie później niż 21 grudnia 2018 roku."
Oznacza to, że zamierzają w 2 lata przeznaczyć niezła ilość gotówki na inwestycje i jak ruszy produkcja co miesiąc na konto Spółki będzie wpływać nie mała suma pieniędzy. Patrząc na tempo zmian w Spółce w 2018 roku nie będzie to jedyny ich projekt bo warto poczytać sobie o Prosumentach i zobaczyć ile kasy będą dawać WFOŚiGW umiejętnie poprowadzony ten biznes będzie "Złotą Kurą"
to Twoja decyzja!!! ale z drugiej strony kto nie podejmuje decyzji ten nie zarabia bo żeby zarobić to trzeba kupić a żeby kupić trzeba podjąć decyzję o kupnie
Kurde ludzie przestańcie naganiać na wzrosty i zrozumcie, że to nie drobni tylko grubas wali !!! Wasze wychwalanie spółki na nic sie nie zda. Wysypią sie to zacznie rosnąć - ale na to jeszcze nie pora.
ja nie naganiam Jak gdzies wcześniej pisałem nie interesują mnie chwilowe wahania kursu akcji. Ja zobaczyłem komunikat o NWZA a tego typu projekty uchwał zawsze niosa za sobą zmianę i często na lepsze, po późniejszych zmianach widać że nowa Spółka będzie podążała w dobrym kierunku z dochodowym biznesem i to do mnie przemawia a czy do Was mam to w nosie Ja uważam że zarobię