https://www.bankier.pl/wiadomosc/APATOR-Zawarcie-znaczacej-umowy-przez-spolke-zalezna-Apator-Powogaz-SA-7294124.html tutaj na tym forum nic się nie dzieje - a spółka podpisuje umowę z umową !!
Sądzę, że ktoś trzyma kurs na tych poziomach żeby się obkupić w tanie akcje. Myślę też, że jesteśmy przed kolejna falą wzrostową. Ja trzymam swoje akcje a jak kurs poleci w dół to dokupię kolejny pakiet. Pieniądze lubią spokój. Dlaczego Cię tak irytuje cisz na forum Apatora. Dla mnie to dobry znak:)
Na Apatorze "dobrze' to już było (kurs powyżej 40PLN) Teraz 28 nawet nie chce liznąć Czekać? na co? wyniki za 4q beda przeciętne Jesli mocne ręce nie zaczną konkretnych zakupow to i ponizej 25PLN jak najbardziej realne. Jako jedna z nielicznych spolek podają prognozę na kolejny rok i sama sobie tym zaszkodziła, rynek nie lubi niespelnionych obietnic
podali prognozy bo są pewniakami w tym co robią! masz umowy już na początku roku za grube miliony!!! rynek jest słaby to i apator spada!! prognozy zawsze mogą podnieść - mam tu na myśłi umowy z Rosją ( to jest bardzo duży rynek)
Ja nie twierdzę, ze spólka jest zła. Co do umów z Rosją to trzeba być ostrożnym. PIS moze zdenerwować cara Putina (np w sprawie katastrofy smolenskiej) a on powie "NIET" i po umowach. Poza tym prezes wg mnie oszukał inwestorów, twierdząc ze prognozy są niezagrożone. Poszukaj w wiadomościach , skojarz daty i sam oceń. Apator to solidna spólka, tylko kiedy te umowy i przejęcia zaczna przekładac się na zyski, ktore zadowolą aktualnie rozchwiany rynek.Czasy są kiepskie, dolar drogi. Mam Apatora, ale jak narazie to moja najgorsza inwestycja.