Wczoraj zapiał w kilku wątkach niczym wiejski kogut o poranku, a dzisiaj zderzenie ze ścianą rzeczywistości :)) Czy to tak trudno zrozumieć, że tego truchła to nawet nagonić się nie da?
jak ze wstydu zgłaszasz moje posty to tak jest ;)). Bez komentarza. Już wspominałem muszą być tacy jak ponumerowany rozumni inaczej aby była równowaga ;)) w przyrodzie.
...te posty muszą być tak bardzo głupie, że sam się zgłaszają. Piałeś wczoraj niczym kogut wiejski zaślepiony zachwytem korekcyjnego ząbka na wykresie ceny, a tymczasem wciąż wychodzi na moje: temu zdechłemu kotu nawet porządnego podbicia nie ma kto zafundować. Zapamiętaj sobie mój nick 12345 i przeczytaj go w odwrotnej kolejności. Taka będzie cena.
Tutaj jest przesypywanie z wora do wora, a twierdzę tak pownieważ, widać po arkuszu jak się bawią kursem, oraz dlatego ze nie ma nowych nicków. Cały czas te same osoby po przeciwnych strocnach, jak by pakowali w leszcza to by było tutaj tak hucznie jak na jarmarku, a póki co to 12345 i Kowal się z jero przegaduja o to którego racja jest mojsiejsza.