Ja swoje 1700szt trzymam i nie zamierzam puscic tanio,ale milo bylo co dzien dodawac sobie kilka zl do kapitalizacji mojego ego;).A tak swoja droga, to dziwi mnie fakt ,ze sie zatrzymalo na tak niskim poziomie ,choc tu spadki sa zawsze przy min obrotach a wzrosty przy wiekszych.
Co do atrakcyjnosci mennicy wrocławskiej nie mam najmniejszych watpliwości. To perełka. Zastanawiam sie tylko kiedy oni bedą chcieli wejść na giełdę. Złoto i srebro idzie w górę,a to dobry znak. No ale znaki znakami, a decyzji nie ma.
I znowu dzisiaj dokupiłem :))) Generalnie powolutku zbieram poniżej 9 :))) To działa tak: przebijamy 9 i pojawia się 700 800 akcji na S... Dla mnie to kwestia budowy portfela... W tym papierze mam obecnie 18%... Zbiorę sobie do 40% max.czyli jeszcze z 2-3k... I poczekam na raport za lVQ albo nawet dłużej... Nie oddam poniżej 20pln :)))
nie masz innego wyjscia musisz czekac na popyt z lewej zeby oddac swoje tysiace .........to bedzie dlugie czekanie,ale biorac pod uwage ze strasznie jestes niecierpliwy chyba mozemy sie niedlugo spodziewac wiekszej podazy :-))
Wiadomo,oli to typowy skoczek(nie mylic z inwestorem)Tu kupuje sie przyszlosc a ta zapowiada sie znakomicie,to co obecnie tu obserwujemy ,to powolny skup akcji bez wiekszego pospiechu a na prawdziwe wzrosty trzeba jeszcze chwile poczekac.