Pisanie prawdy nie jest na rękę biomaxowym słupom. Nadrukowali makulatury, dwoją się i troją a tu nikt nie kupuje i jeszcze pojawia się masowa krytyka. Szok i niedowierzanie !!!
To wklej ten alert że Biomax jest na tej liście,a nawet jak jest to co? Po tyle to latają spółki w upadłości,a tu firma ma produkcje,a każda spółka ma swój etap rozwoju na nich też przyjdzie dobry czas, będziesz wskakiwał szybko do pociągu bo już niedługo ruszy.
"tu firma ma produkcje" tu nie ma żadnej produkcji, widać że żadnych raportów nie czytałeś, zatrudnienie to 2 osoby i same straty. Polecam inwestycję w słownik ortograficzny na dobry początek.
W słownik to ty sobie zainwestuj,a co do dwóch osób to co to ma wspólnego.Takich spółek jest pełno,ale na pewno jesteś w zarządzie to wiesz czy produkują czy nie,ale wchodząc w polemikę to kilka ci mogę wymienić.A jak jest tak źle ze spółką to wal mi jutro jak coś masz po piątalu do dobiorę,ale czuje że nie masz za bardzo czym.Ja mam czas gotówka zainwestowana mnie nie parzy.I dodam ci że wiem co tu się niedługo wydarzy,powiedziałem ci będziesz biegiem wskakiwał,a potem pisał w drugą stronę o będą wzrosty Panowie Kupywać.
I kolego z gilem pod nosem,to od właściciela firmy zależy gdzie jest koniec inwestycji by nie wykazywać straty,tylko zyski.Dodam ci że sam prowadzę działalność i też długo miałem stratę na działalności i mogłem ją dalej wykazywać przez nowe inwestycje,ale mi rozwój mojej firmy wystarczy.A żebyś się w najbliższych raportach nie zdziwił jak zostanie zrobiona sztuczka księgowa i strata momentalnie zmaleje.
Oj chłopy, że chcecie zarobić lekką kasę miękkim brzuszkiem, to się nie dziwię, ale że wybraliście takie truchło, to już świadczy o waszym bezintelekciu. Przeanalizujcie informacje na temat ostatniej emisjj obligacji, jak to się biomaxowi cudnie "rozeszła". Kronos objął za tyle, za ile udało mu się spieniężyć posiadane akcje na rynku NC :))) i nic więcej.
A może te projekty "nowych opakowań", które robią już ze dwa lata trzymają was przy nadziei?
"Czas pokarze." Jakakolwiek dyskusja z Tobą nie ma sensu, daj spokój sobie z giełdą i lepiej się zatrudnij w bibliotece, i zacznij od lektury słownika ortograficznego
Witam Pana,ale co momentalnie czas pokarze,nie rób z gęby szmaty swoje zdanie trzymaj do końca.A co do inwestowania to ci napisałem jak się nie podoba to spadaj z tej spółki uderzaj w liczbę pięć.
Z pozdrowieniami dla myślących,a dla mnie pudełeczka mogą sobie i jeszcze rok kreślić.
Witam Pana,ale co momentalnie czas pokarze,nie rób z gęby szmaty swoje zdanie trzymaj do końca.A co do inwestowania to ci napisałem jak się nie podoba to spadaj z tej spółki uderzaj w liczbę pięć.
Z pozdrowieniami dla myślących,a dla mnie pudełeczka mogą sobie i jeszcze rok kreślić.
To może ustalmy jedno: oczkujecie plusa spekulacyjnie, czy pod "jakość produktu" ?
Bo na giełdzie mamy dwie drogi : spekulacja - rządzi się tylko pieniądzem rzucanym w rynek i wirówkami kwitów lub "jakość produktu" ( czytaj obietnice w stylu 100 metrów do ropy, rozbudzanie nadzieli na sprzedaż itp. lub kasowy kontrakt, wyniki, zakup akcji przez zarząd itp itd)