Witam, Mam pytanie - co mogę zrobić z akcjami spółki UBOATLINE? mam ich trochę i się zastanawiam czy można coś zrobić z nimi? Czy ktoś skupuje te akcje? Czy można wziąć udział w postępowaniu upadłościowym w jakiś sposób? czy można dochodzić strat w wyniku wykluczenia spółki z giełdy i dołączyć do jakiś postępowań czy coś?
Proszę o informacje, jakie kroki mogę podjąć jako akcjonariusz w tej chwili, żeby odzyskać jakiekolwiek środki finansowe? Prośba o jedynie sensowne wpisy :) Dzięki! Nabity w Uboata
Dużo tego masz? Ile za to chcesz? Jedyne co możesz zrobić to grzecznie czekać aż zakończy się postępowanie likwidacyjne i czekać na ewentualny podział majątku co jest bardzo wątpliwe.
Dnia 2016-02-04 o godz. 14:58 ~jaroslaw napisał(a): > mozesz tez podjechac do bylego prezesa na pewna wioske na podkarpaciu i ponegocjowac, moze odkupi
Tylko pewnie musiałby go mocno przekonać, bo były prezes sam sporo tej makulatury puścił ;) Wg komunikatów jakieś tam postępowania sądowe niby są, tylko kiedy jakieś konkretne efekty? :/