Ma być jak u murzynów akcje tak lecz druk tylko raz Więc jak ktoś kumaty z pomysłem na biznes wywinduje i pokarze że płaci dywidędy regularnie to taki Polimetal może dojść do kosmicznej ceny .Powiedzmy że za tym wszystkim kryje się Copel który walczy o złoża miedzi i srebra warte setki miljardów to co bedzie z kursem kto nie ryzykuje nie pije szampana . Dodam mam i mi to lata czy 6 czy 600
wg mnie lepiej gdyby zmienili nazwe na intel corp albo apple2 wtedy ze nazwa dzwieczna napewno kto by kupil bylby bogaty hehe by zapowiedzieli nowe projekty windows 2020 albo ajfojna xxz, kto im broni daleko planowac na 200 lat do przodu.
wszyscy sa obecnie na minusie, lepiej brzmi kto nie ryzykuje nie traci, a nawet jak ktos kupi po 1 zl to przy mega wzrostach bedzie bogaty, po co ryzykowac ze zaraz spadnie na 1 gr, albo zostanie wycofany z gieldy ? bo odwolanie nie rozpatrzone od decyzji
Cała prawda będzie git to ok a teraz dokupywanie bez sęsu to może tylko a nawet napewno animator chce cokolwiek opchać Czy było jakieś jnfo o animatorze że wypowiedzieli? kto coś wie niech napisze