jednak troche spuchliscie od tych wzrostow i jest tak jak zaladalem korekta nawet nizej niz chcialem bo zakladalem okolice 0,43 jak isalem przy 0,65 to mnie wysmialiscie ze juz nigdy ceny takiej nie zobacze a wystarczylo zaczekac tydzien mam juz zlecenie porozstawiane ale czy tam cena dojdzie to nie wiem:)
no wiem wlasnie dlatego ja czekam caly zas az ktos porzadnie zrzuci ale kto wie moz esie nie doczekam dlatego lcize na was mocno . poprosze ponizej 0,4 co by wszystkich zmylic aczkolwiek dzisiaj to juz rady nie da
/ dalszy rozwój sytuacji warunkował komunikat prezesa zarządu, a jaki był ... zapewne wiesz dobrze ( + ten artykuł sponsorowany ;) ... , a po czymś takim, to lepiej FLUIDA już więcej nie tykać - jakkolwiek powodzenia!
ale ramie juz ruszyli niby malym wolumenem ale jednak ruszyli 0,43 to dla mnie bylo dolne ramie tego orgr pod ktore chcialem grac. sam juz nie wiem po jakich cenach chce to lapac stoje nizej, jakby ktos wiekszy chcial sie pozbyc akcji kto wie moze wpadnie a tak kazda gotowka przy takim szerokim rynku mnie nie parzy