Obserwujcie lepiej KOPEX. Spółka bardzo dobra, cena znalazła już chyba dołek, kontrakty się kręcą i co najważniejsze ktoś zbiera z ukrycia a cena do WK wynosi 0,10!!!!
Orion - Chciałbym zostawić, ale nie dam rady. Walczyłem, broniłem się i nie wypaliło. Przepraszam, ale ja ubóstwiam podpuszczać internetowych proroków giełdowych. Mówiąc "podpuszczać" mam na myśli "korzystać z objawień" doświadczonych inwestorów. Absolutnie nie neguję dojścia do 10,46 PLN. Może nawet będzie więcej! Albo mniej! ;) Chciałbym po prostu dowiedzieć się skąd tak dokładne wyliczenia przyszłej wartości akcji. Może czegoś się nauczę i też kiedyś będę wiedział wszystko.
Ra - cisza - jesteś w szpitalu, czy może pojechałeś na zasłużone wakacje, czy też doglądasz inwestycji w GOLAB, która pozwolą Ci sfinansować wielką podróż - b. dużą - jak to jest ?
Orion - czekam na rozwój wydarzeń. Przez weekend nic się nie zmieniło. Raport 12.05 raczej niczego nowego nie powie. Po cichu liczę, że może jakieś konkrety/nowości pokażą się 12.08. Witryna golaba ruszona lekko i pozostawiona. Właściciel zniknął z forum SW i pozostawił pytania bez odpowiedzi. Trzeba dać czas Spółce, albo wyjść i poczekać. Over & out :)
Właściciel jakiś dziwny - milczek, może wstydliwy - sam nie wiem. W kazdym razie wygląda to dziwnie jakby szykowała sie jakaś gruba akcja, która może wynieść kurs na te 10.46 zł
WIELKI DZIEN przed nami - czy to nie wspaniale!? Emocje sięgają zenitu, gdyż przepowiednia m.in. druidów małymi krokami, przez nieśmiałych messengerów, zbliża się do nas czy b. chcemy jednocześnie wątpiąc, czy też zamykając oczy na nowy porządek finansowy świata z walutą "golab" - to oznacza koniec dla ZŁOTA !
Brać ile się zmieści do wora. Cena 0,35 zł nawet jak dla firmy handlującej tylko wyrobami z wełny, to tanio jak barszcz a przecież nie czekamy na zwiększenie produkcji kapci, tylko na konkretny zwrot o 180 stopni. Eko projekt to "game changer". Warto, warto, warto! Nawet w cenie 1 zł WARTO. Jedyny minus, to fakt, że nie wiemy kiedy rakieta wystartuje. Ja wolę jednak już w niej siedzieć niż się spóźnić.