Dnia 2016-02-02 o godz. 10:32 ~jzg napisał(a): > Maro, lolelk, ROMAN, kaciej itd., wasze komentarze do raportu?.Czy pogodziliscie się ze stratą
Co do raportu pisać dużo nie ma co, wiadomo było że żadnych cudów nie będzie, będą wyjścia z inwestycji będzie wtedy inny raport. Szkoda że tak skromnie napisane o sytuacji spółki, o planach, rozwoju itp.
Pytasz czy pogodziliśmy się ze stratą, ja nie jestem na stracie, a tak naprawdę to jak sprzedam akcję to wtedy będę mógł powiedzieć czy zarobiłem czy straciłem.
Jak odjechał, przecież widzę że dzisiaj to Ty kupiłeś. No nareszcie się odważyłeś i wszystkie oszczędności życia włożyłeś tutaj. Mam nadzieję, że to się opłaci czego sobie i Tobie życzę :)
Dnia 2016-02-05 o godz. 21:35 ~panda napisał(a): > Jak odjechał, przecież widzę że dzisiaj to Ty kupiłeś. No nareszcie się odważyłeś i wszystkie oszczędności życia włożyłeś tutaj. Mam nadzieję, że to się opłaci czego sobie i Tobie życzę :)
Witam. Jeśli jesteś tu dłużej to wiedziałbyś, że to ja (chociażby po tej 1 szt powyżej). Jestem trochę teraz zarobiony i zostawiłem Aer na "zaś". Martwi mnie tylko, że mimo mojej uwagi do spółki co do stanu posiadania i przyznaniu się do błędu(poprzedni raport), powtarzają błąd jeśli chodzi o stan mojego zaangażowanie w spółkę(kopiuj wklej), cieszy z kolei natomiast fakt nabycia ponad 400K po 48 gr.
No przecież wiem, że to nie jzg, ale chciałem trochę ihumoru wprowadzić, a Ty od razu się przyznajesz. Wstydź się maro :P Swoją drogą męczące jest to wyczekiwanie, oby kiedyś wreszcie spółka zaczęła tak działać co by miało wpływ na wzrost kursu akcji.