• raport Autor: ~jzg [94.254.129.*]
    I co jak tam raport?. Nawet nikt nie pisze. Niezła inwestycja
  • Re: raport Autor: ~jzg [94.254.129.*]
    Maro, lolelk, ROMAN, kaciej itd., wasze komentarze do raportu?.Czy pogodziliscie się ze stratą
  • Re: raport Autor: ~LOLEK [185.25.121.*]
    Dnia 2016-02-02 o godz. 10:32 ~jzg napisał(a):
    > Maro, lolelk, ROMAN, kaciej itd., wasze komentarze do raportu?.Czy pogodziliscie się ze stratą

Co do raportu pisać dużo nie ma co, wiadomo było że żadnych cudów nie będzie, będą wyjścia z inwestycji będzie wtedy inny raport.
    Szkoda że tak skromnie napisane o sytuacji spółki, o planach, rozwoju itp.

Pytasz czy pogodziliśmy się ze stratą, ja nie jestem na stracie, a tak naprawdę to jak sprzedam akcję to wtedy będę mógł powiedzieć czy zarobiłem czy straciłem.

nie " lolelk " jak napisałeś tylko "LOLEK" :-)

cierpliwości :-)
  • Re: raport Autor: ~roman [91.142.205.*]
    Niemam problemu z tym, ty i tak nie jestes prawdziwy jacek.. Czekaj do wiosny i zobaczymy kto będzie sie smial
  • Re: raport Autor: ~jzg [94.254.224.*]
    No to wam urosło i to na dużych obrotach. Tylko pozazdroscic. Mi pociąg odjechał
  • Re: raport Autor: ~panda [178.36.26.*]
    Jak odjechał, przecież widzę że dzisiaj to Ty kupiłeś. No nareszcie się odważyłeś i wszystkie oszczędności życia włożyłeś tutaj. Mam nadzieję, że to się opłaci czego sobie i Tobie życzę :)
  • Re: raport Autor: ~maro66 [91.241.41.*]
    Dnia 2016-02-05 o godz. 21:35 ~panda napisał(a):
    > Jak odjechał, przecież widzę że dzisiaj to Ty kupiłeś. No nareszcie się odważyłeś i wszystkie oszczędności życia włożyłeś tutaj. Mam nadzieję, że to się opłaci czego sobie i Tobie życzę :)

Witam.
    Jeśli jesteś tu dłużej to wiedziałbyś, że to ja (chociażby po tej 1 szt powyżej). Jestem trochę teraz zarobiony i zostawiłem Aer na "zaś".
    Martwi mnie tylko, że mimo mojej uwagi do spółki co do stanu posiadania i przyznaniu się do błędu(poprzedni raport), powtarzają błąd jeśli chodzi o stan mojego zaangażowanie w spółkę(kopiuj wklej), cieszy z kolei natomiast fakt nabycia ponad 400K po 48 gr.

• Re: raport Autor: ~panda [178.36.26.*]
    No przecież wiem, że to nie jzg, ale chciałem trochę ihumoru wprowadzić, a Ty od razu się przyznajesz. Wstydź się maro :P Swoją drogą męczące jest to wyczekiwanie, oby kiedyś wreszcie spółka zaczęła tak działać co by miało wpływ na wzrost kursu akcji.
  • Re: raport Autor: ~Adi1 [31.174.107.*]
    A co z samolotem ?
  • Re: raport Autor: ~ja [94.254.161.*]
    Już leci prosto z Syrii, nie słyszałeś?
    Masz 4-letnie braki w informacjach.... :)
  • Re: raport Autor: ~jzg [94.254.224.*]
    I jak tam wasza perełka?. Samolot jest tylko gdzie?
  • Re: raport Autor: ~k33 [178.36.220.*]
    samolot dawno w cenie ,gdyby się odnalazł albo kaska to tylko in plus ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  • Re: raport Autor: ~samolot [192.92.94.*]
    Jak byl samolot to byly 2 zlote za akcje.
  • Re: raport Autor: ~jzg [94.254.128.*]
    A tu samolotu nie ma, a kurs+16%. Co to będzie jak się znajdzie :)
[x]
AERFINANC 0,00% 0,04 2025-06-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.