• MARSOFT Autor: ~kopacvzka [93.47.203.*]
    PAPIERA  NI  MA  TAK  JAKBY  BYL  WYZBIERANY??????????????

CO  SIE  DZIEJE????
  • Re: MARSOFT Autor: ~an [89.230.198.*]
    wyzbierany to on jest i co z tego
  • Re: MARSOFT Autor: ~Zeus [109.243.177.*]
    Ma to potencjał. Spadki były na niskich obrotach a dzisiaj powoli ładnie odreagowuje.
  • Re: MARSOFT Autor: ~Patt [94.254.225.*]
    Wyjątkowo szybko zaczęła się gra pod wyniki albo to tylko ściema.
  • Re: MARSOFT Autor: ~gandalf [77.115.47.*]
    prawda jest taka ze ten papier powinien juz osztowac wiecej niz nominal czyli 50 groszy
  • Re: MARSOFT Autor: ~Zeus [164.127.235.*]
    Jak wyniki będą zgodne z oczekiwaniami to złotówka jest w zasięgu. Jednak przy słabym raporcie zejście na grosze niemal pewne.
    Kto jednak nie ryzykuje na GPW nie śpi też na kasie.
    w tej chwili 50 tys akcji to w jedna stronę60 gr w drugą 18 gr ktoś tu coś mocno kombinuje nie sprzedając papiera przez ostatni tydzień
  • Re: MARSOFT Autor: ~gandalf [77.115.47.*]
    spokojnie jak na wojnie.. ktos kto bdzie chcial wejsc przynajmniej majac 10 tys akcji w portfelu bedzie musial pobijac kurs bo sypania nie ma a jak jest to kilka set sztuk...wszyscy ktorzy chca wejsc przed wynikami radze ni czekac z lewej tylko brac poki cokolwiek stoi na s wiekszego
    to już nie ma komu sypnąć o tak będziecie bez obrotow ciągnąć do góry aż wierzyć się nie chce że tak wyczyściliście całą podaż co tam zaierzacie ztym papierkiem zrobić
  • Re: MARSOFT Autor: ~Zeus [109.243.250.*]
    Ponownie wszystko pozbierane.
    Szykuje się kolejny dzień z podjazdem pod górne widły i tak już do wyników.
    Dojdzie w pobliże złotówki do 15 lutego. A później można sobie tylko wyobrażać.
    skąd ta 1zl tunawet 50 gr będzie trudno przy takim popycie ani popytu ani podaży sen zimowy
    najdziwniejsze zachowanie papieru czy on taki mocny bo nie ma kto sypnąć czy on taki słaby bo nie ma kto go szarpnąć
  • Re: MARSOFT Autor: ~gandalf [37.248.43.*]
    czy przebijemy dzisiaj lub w tym tygodniu ostatni szczyt na 41 groszy? Do wyników tylko 7 sesji...
    na dzień dzisiejszy to łatwiej zbić kurs do20gr niż przebić 41gr tylko nikomu się nie chce poświęcić kilka tys akcji
  • Re: MARSOFT Autor: ~Zeus [109.243.130.*]
    Też doszedłem do tego wniosku i jestem już od wczoraj bez akcji. Sprzedawałem przez około 10 sesji i nie było łatwa wyjść z tego waloru. Ale już po wszystkim i nawet jestem na plusie.
    Może i wyniki będą dobre ale nie jest też powiedziane, że to wprowadzi intensywne ożywienie na Marsofcie.
    Powodzenia dla tych którzy jeszcze zostali.
[x]
MARSOFT 0,00% 0,10 2019-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.