• dodrukują papiera NWZ Autor: ~kkk [89.66.26.*]
    lecą w tym 1Q na 0,01 zł.....

5) Podjęcie uchwał w sprawie:
    a) zmiany statutu Spółki; b) zmian w składzie Rady Nadzorczej; c) podwyższenia kapitału zakładowego Spółki w drodze emisji akcji zwykłych na okaziciela serii F w ramach subskrypcji prywatnej, z wyłączeniem prawa poboru i zmiany statutu Spółki; d) podwyższenie kapitału zakładowego Spółki w drodze emisji akcji zwykłych na okaziciela serii G w ramach subskrypcji prywatnej z wyłączeniem prawa poboru i zmiany statutu Spółki oraz wyrażenia zgody na dematerializację akcji serii G i ich wprowadzenie do obrotu w alternatywnym systemie obrotu NewConnect organizowanym przez Giełdę Papierów Wartościowych w Warszawie S.A., e) udzielenia upoważnienia Zarządowi Spółki do podwyższenia kapitału zakładowego
  • Re: dodrukują papiera NWZ Autor: ~Zeno [178.42.139.*]
    Zwykla pralnia kasy , to wy sprzedawajcie poki czas a cos uratujecie zanim oni puszcza z dodruku
  • Re: dodrukują papiera NWZ Autor: ~mac [83.30.38.*]
    masakra przesiadka na klasztorne, ktos mocno zwieksza udział w liczbie głosów na walnym
  • Re: dodrukują papiera NWZ Autor: ~gk [31.183.83.*]
    Ładne rozwodnienie... to już jest zwykłe przegięcie pały. W dodatku mają jeszcze czelność używać słowa "dywidenda". Z czego ja się pytam, z czego??! Wałkarze
  • Re: dodrukują papiera NWZ Autor: ~on [79.191.252.*]
    czego się tak podniecacie ? nikt normalny nie zainwestuje w tu poważnej kasy ;) ja mam 1000 akcji i to mi wystarczy, najwyżej stracę te 150 zł więcej nie zainwestuję bo ta spółka nic nie robi poza drukowaniem akcji. Wasz też nie podejrzewam o to że że zainwestowaliście w takie coś więcej jak 500 zł ;)
    Jak chcą drukować to ich sprawa na moje to niech sobie od razu z 200 000 000 sztuk dodrukują ;)
[x]
DCD 0,00% 0,05 2019-05-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.