Jak by ktoś chciał to jest taka strona na fb niewidzialnyniewidzialna tam jest opublikowane pare tematów i będzie ktoś chciał to rozbudowywane.Aby dostać się tam musisz zostać znajomym.Najlepiej podać też swoje miejsce na liście.Nikogo nie namawiam. .
Jaśniej to chyba opiszę tu układ od lat 50 i wspólne punkty przodków paru osób w linkach bez komentarza każdy wyciągnie wnioski sam.Na tamtej stronie rozważałem opcjepo zablokowania szpiegów na tej stronie i przekierowanie lub zmianę nazwy po zablokowaniu aby nikt nikogo nie widział. Pamiętać trzeba tylko że w latach 50-85 służby Polskie były niby Polskie ale PODLEGAŁY sowietom i zadać sobie pytanie Czy dziś to się zmieniło?. Mi wnioski nasuwają się porażające Gogle jest lepszy jak Deep Web Na tamtej stronie chciałem głównie rozwinąc dyskusję. Przyznam tylko ze jeden nawet zatwardziały forumowicz antykaczysta napisał mi Tadek ja w końcu zaczynam rozumieć Kaczyńskiego.Jemu chodzi o tych właśnie ludzi. Jednak też tego nie jestem pewien ale trzeba mieć nadzieję.