wejdźcie na strone erne.pl i poczytajcie. Edengrad miał mieć premierę do końca roku 2015 i co? i jak zwykle prawie miał. auto w wersji dorgowej też miało być sprzedawane 33 limitowane sztuki do końca roku 2015 o jachcie i pozostałych ściemach nie ma co pisać. sami zresztą zobaczcie jak rynek wierzy tym bajkom. co to miało być po birmingham. kosmos, petarda i inne głupoty. a auto nawet nie jeździ. hehehehehehehehehehehe
strategia veno? ona polega tylko na tym, żeby wycyckać takich osłów ja wy tutaj marudzący o pompkach, petardach i jeździe na północ. na północ to wy pojedziecie ale chyab na nartach polować na niedźwiedzie bo na pewno nie pojedziecie tym waszym składakiem.
Dnia 2016-01-30 o godz. 20:49 ~ja napisał(a): > strategia veno? ona polega tylko na tym, żeby wycyckać takich osłów ja wy tutaj marudzący o pompkach, petardach i jeździe na północ. na północ to wy pojedziecie ale chyab na nartach polować na niedźwiedzie bo na pewno nie pojedziecie tym waszym składakiem.
idź na groszóki, tam mozęsz mieć 10000% zysku jak z grosza skoczy ci na 10. tylko czy skoczy. tu 400% no i ok. ale jak liczycie na kolejce chociaż 100% to sie puknijcie w wydmuszki.