w dół......... Potencjał spadków zlokalizowany jest w przedziale 1,04 (zasięg wybicia z trójkąta) -1,02 (równość fal w impulsie spadkowym). jesli przebije 1,098 powyższe do kosza
co istotne w tej kwestii ,nie wiem co o tym myśleć w dodatku swetru jeszcze sie na ten temat nie wypowiedział więc ja nie mogę komentować. nie wiem co na to swetru i czy jak on powie to znów będą skakać ci z tworek
ziutek powiedział, że to nie petru a kuczyński wie i należy się spodziewać. jest kierunek wiadomy. należy oczekiwać zmienności. przewagę mają cały czas. i będzie to miało wpływ na kurs, zapewnia kuczyński ziutka, który jest zagubiony na foreksie.
Dnia 2016-01-29 o godz. 18:34 ~szuler napisał(a): > ziutek powiedział, że to nie petru a kuczyński wie i należy się spodziewać. jest kierunek wiadomy. należy oczekiwać zmienności. przewagę mają cały czas. i będzie to miało wpływ na kurs, zapewnia kuczyński ziutka, który jest zagubiony na foreksie.
kliniczny przypadek konfabulacji umiesz ludzi rozbawić
Dnia 2016-01-29 o godz. 18:51 ~szuler napisał(a): > odrobina rozrywki powiązanej z pracą się należy. tak mówił petru wraz z kuczyńskim. i k onsumowali o smiorniczki d okładnie a reszta skakała
Dnia 2016-01-29 o godz. 18:51 ~szuler napisał(a): > odrobina rozrywki powiązanej z pracą się należy. tak mówił petru wraz z kuczyńskim. i k onsumowali o smiorniczki d okładnie a reszta skakała
ośmiorniczki to możesz sobie kupić po 30 zeta w biedronce o ile się tu nie zgolasisz
swetru powiedział jeśli dzisiaj tego 4,10 nie zrobią to w poniedziałek niech o tym zapomną. w kuluarach mówią, że już nie dadzą rady, nie maja szans. z tego tez powodu w sobotę i niedzielę skoczki nie będą skakać.