Caly czas kupuje co miesiac i dzis tez mam na kupno ustawione do 5% blisko juz moze sie ujawnie a moze pod 5% skupie bez ujawnianai i przestane juz kupowac wiecej i bede czekal kolejne 2lata jak bedzie trzeba dopoki nie wzrosnie(tyle juz czekam) :) Predzej czy pozniej zrowna sie z kursem z PGPolonit czyli ok 3zl ponizej tej ceny glupota jest wywalac, ale jak widac sporo takich bo wciaz mamy cene w groszach a nie w zlotowkach :) zreszta wkrotce nowe infa, bo juz troche to trwa a im dluzej sie kisi tym wieksze wybicie tez bedzie, wykresik ladny, jeszcze 8zl moze tu kiedys znow bedzie.
Nikomu sie nie spieszy widocznie :P tak jak i mnie, ja juz 2lata akumuluje akcje mam ich coraz wiecej, latwiej bedzie podbic pozniej na min. kilka zet bo FF coraz mniejszy jest bo akcje ida do mocnych lapek :) Przyjdzie info o zmianie dzialalnosci a pozniej kolejne dobre to samo ruszy i na kilku zlotych moze sie nie skonczyc bo najczesciej pompuja mocno takie spolki jak Formula o niskiej kapitalizacji tym bardziej jak niski FF tu jest jeszcze bedzie balonem Formula przy ok 10 moze 20zl i wtedy bedzie okazja to sprzedac dopiero, bo oczywiscie spadnie wtedy bo bedzie nadmuchana ale co wzrosnie i da zarobic to da, ciekawe ilu sie zalapie na rajd, malo kto sam nie wiem do jakiej ceny wytrzymam moze przy 5zet juz mnie wyleszcza sam nie wiem. Zalezy jakie infa dadza tez to zdecyduje do ilu potrzymac ten walor.
Zdziwisz sie kolego tu 5zl to nie problem bo malo akcji przyjdzie czas na Formule moze juz niedlugo, bedzie to samo co na PGPolonit w koncu ta sama osoba (Cagara) siedzi w obu spolkach, wszystko podobnie sie odbywa(laczna ilosc akcji oraz dzialalnosc) kursy tez beda rowne za jakis czas, policz sobie ile to % zysku od tej ceny bedzie mozna na Formule zarobic na jakis czas jak tez min. po 3zl bedzie jak PGPolonit juz jest. Dlatego wciaz zbieram co miesiac za kazda wolna gotowke ktora mi wpada :) ciekaw tylko jestem kiedy wkoncu porzadne infa zaczna puszczac i do ilu i w jakim czasie dojdzie kurs, ale dobre i to bo mozna tanio zbierac jeszcze przynajmniej i tak pewnie pozostanie dopoki Infa w zwiazku z nowa dzialalnoscia, strategia itp. nie puszcza :)